Infiniti wiadomo każda z nas zrobi wszystko aby się udało a co za tym idzie czytamy fora, artykuły itp. i co z tego wynika tylko metlik w głowie !!!!! Później się człowiek zastanawia co zrobił źle, że może trzrba było wziąść to albo coś zrobić inaczej. A przecież lekarze do których chodzimy nie leczą ludzi od wczoraj i im też zależy na dobrych wynikach więc również mam zamiar stosować się do zaleceń lekarza i nie popadać w paranoje. Biore wit d3 bo miałam poniżej normy, frminatal i koenzym q10. A reszte tak jak lekarz kazał. Ale rozumie wszystkie starajace się wiadomo tonący brzytwy się chwyta.....
reklama
Dziewczyny ile ja czasu spędziłam na leżeniu z nogami w górze przy naturalnych staraniach :-) A ile się nagimnastykowałam, żeby 4 litery mieć w górze
Mi wyszło 27,6, ale przy 2 ostatnich pytaniach miałam wątpliwość, więc pewnie ten wynik nie jest miarodajny. Ale ja to biorę w formie zabawy, nie można tego brać na poważnie.
Mi wyszło 27,6, ale przy 2 ostatnich pytaniach miałam wątpliwość, więc pewnie ten wynik nie jest miarodajny. Ale ja to biorę w formie zabawy, nie można tego brać na poważnie.
_Infinity_
Fanka BB :)
Dokładnie .... wszystko trzeba robić z głową żeby przypadkiem nie zaszkodzić. Mój lekarz jest z gatunku tych co nie zalecą brania niczego co nie ma potwierdzonej skuteczności/wpływu na powodzenie więc mam ułatwioną sytuacjęAle rozumie wszystkie starajace się wiadomo tonący brzytwy się chwyta.....
Lilia ja też, ja też ;-) i ile niepotrzebnie wydałam na jakieś specjalne żele co miały pomóc i herbatki - ehhh ...
mmm...
u mnie dają taką spódniczkęDziewczyny a na transfer mam brać ze sobą koszule nocna lub coś innego czy moge być w swoim ubraniu?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja dostalam takie klapeczki jedno razowe oraz koszulke...
mmm...
Ja dostalam takie klapeczki jedno razowe oraz koszulke...
u mnie też są klapeczki
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Podziel się: