reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Infiniti wiadomo każda z nas zrobi wszystko aby się udało a co za tym idzie czytamy fora, artykuły itp. i co z tego wynika tylko metlik w głowie !!!!! Później się człowiek zastanawia co zrobił źle, że może trzrba było wziąść to albo coś zrobić inaczej. A przecież lekarze do których chodzimy nie leczą ludzi od wczoraj i im też zależy na dobrych wynikach więc również mam zamiar stosować się do zaleceń lekarza i nie popadać w paranoje. Biore wit d3 bo miałam poniżej normy, frminatal i koenzym q10. A reszte tak jak lekarz kazał. Ale rozumie wszystkie starajace się wiadomo tonący brzytwy się chwyta.....

reklama
Dziewczyny ile ja czasu spędziłam na leżeniu z nogami w górze przy naturalnych staraniach :-) A ile się nagimnastykowałam, żeby 4 litery mieć w górze :-D

Mi wyszło 27,6, ale przy 2 ostatnich pytaniach miałam wątpliwość, więc pewnie ten wynik nie jest miarodajny. Ale ja to biorę w formie zabawy, nie można tego brać na poważnie.

Ale rozumie wszystkie starajace się wiadomo tonący brzytwy się chwyta.....
Dokładnie .... wszystko trzeba robić z głową żeby przypadkiem nie zaszkodzić. Mój lekarz jest z gatunku tych co nie zalecą brania niczego co nie ma potwierdzonej skuteczności/wpływu na powodzenie więc mam ułatwioną sytuację :-D

Lilia ja też, ja też ;-) i ile niepotrzebnie wydałam na jakieś specjalne żele co miały pomóc i herbatki - ehhh ...

_Infinity_ - ja nic takiego nie stosowałam, ponieważ nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :-) Ale jak sobie pomyślę ile kasy wydałam na antykoncepcje to mnie trafia :-)

reklama
Sorry że się wtrące z innym tematem ni z gruszki ni z ....
Ile powinno wynonić endometrium ? Ile miałyście ?
Czy któraś z was czytała książke pt . ,,Dziecko ze szkła `` ? ... Ja czytałam i polecam ;-)

Do góry