reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kiki - w poniedziałek z rana jadę do Szpitala zapisać się na termin. Z tego co dziewczyny pisały, że jak do 18.00 pojawi się żywa krew tj. 1 dc, a mój dr mówi, że do 20.00 :-) Jeżeli dobrze kojarzę to fragmin jest przeciwzakrzepowy czyli już krew rozrzedza i acard też, więc moim zdaniem acardu nie powinnaś już brać. Ja to biorę na chłopski rozum :-D Może ktoś się odezwie kto ma większą wiedzę w tym temacie.

Kinga - dzięki za poradę, w takim razie tak zrobię :-)

Ja spadam do spanka bo padam. Dobranoc.

lilia mam nadzieje ze nie bedziesz musiala czekac na termin i uda ci sie wszystko załatwic po swojej mysli
tak sie zastanawialam nad tym acardemm bo wiem ze dziewczyny braly acard i fragmin ,jedynie zeby odstep czasowy miedzy jednym a drugim byl 12 h.ale sie zastanawiam czy tak robic zeby nie przedobrzyc:baffled:

Cześć piękniochy .
Przepraszam że znów się zaszyłam ale miałam wyjazd taki na spontanie do rodziców. Wczoraj myślałam że dopadła mnie grypa , strasznie było mi zimno . Nie nadrobiłam wszystkiego co napisałyście bo naprawde strasznie tego dużo . Tak czy tak wszystkim straraczką powodzenia . A tym co się nie udało . Trzymam mocno kciuki bo wkońcu musi się udać .
P.S. Miłego dnia dziewczyny .

mmm cieszę się ze cała szóstka się zapłodniła i pięknie się rozwija, oby tak dalej.

kinga trzymam mocno kciuki za jutrzejszą ogromniastą bete

a Tobie majka za szybciutki i udany trasnsfer.

Lawendowy sen kciukaski za Twoją Zosię niech nam dziewczyna rośnie jak na drożdzach

kikifish u mnie doktor powiedział ze jesli dostaje się rani @ to jest pierwszy dzień a jesli popołudniu to można następny liczyć jak pierwszy i zeby się tym tak strasznie nie stresowac i być elastycznym i ja teraz przed stymulacją dostałam @ tak około 17 i zaczęłam stymulowac sie tak jak by od 3 d. bo następny liczyłam jako pierwszy i wyszły mi z tego 4 zarodeczki z tego jeden włożyli a dwa dotrwały do blastocysty wiec chyba można do tego podejśc troszkę elastycznie.

A ja jutro zamierzam sama sobie zrobic tz. I weryfikację będę w 4dpt i zrobie sobie progesteron, estradol i tsh chyba bety nie będę robić bo bez sensu co myslicie? A wogóle to cycki tak mnie bolą ze szok to chyba po lekach.

Molla kochana i Jogo współczuje wam ze musicie leżeć ale czego nie robi się dla swoich maluszków. pzdrwionka i trzymam za Was kciuki

Witam Was kochane ;)!! Podczytuję wasze forum od jakiegoś czasu i postanowiłam do Was dołączyć. Krótko o mnie- korzystam z programu refundowanego IVF, moje pierwsze podejscie do ICSI rozpoczęłam 15.01, to wtedy rozpoczęłam stumulację, którą dobrze przeszłam, wyhodowałąm 10 ładnych pęcherzyków, które lekarz pobrał podczas punkcji 24.01 (piątek), wczoraj zaś zadzwonił powiadomić że na tą chwilę mamy 5 ładnych zarodków:-), z tego względu transfer prawdopodobnie w środę czyli w 5 dobie (blastocysta), jutro jeszcze będzie lekarz dzwonił i powiadomi mnie jak dalej wygląda sprawa z zarodkami. Od dnia punkcji biorę duphaston 3x1 i luteinę 3x1.
Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona, oczekujących wysokiej bety i bedziemy razem się wspierac ;-). Pozdrawiam

Montana8 witamy na forum. Myślę że z nami będzie Ci raźniej; ) Jeśli transfer masz we środę to razem będzie odliczać dni do bety ;) ja mam mieć jutro a Mmm we wtorek. Madzia76 pewnie zrób sobie weryfikacje bo gdyby coś to możesz zwiększyć dawki luteiny. Bety chyba nie ma sensu robić bo raz szkoda kady a dwa będziesz się stresować niepotrzebnie takie moje zdanie chociaż wiem że jak dojdzie u mnie do transferu to sama nie będę mogła wysiedziec ;) a jak się czujesz?

reklama
Montana witaj w naszym gronie na pewno z nami tutaj będzie Ci raźniej :-).

majka raczej tej bety nie zrobie poczekam do piątku będzie to 8dpt i chyba wtedy się skuszę jak coś ma byc to powinno już wyjść. A czuję się dobrze bola mnie piersi ale to pewnie od leków bo ostatnio też tak miałam a po za tym od czasu do czasu coś w podbrzuszu lekko mnie zakółuje i nic więcej żyję normalnie staram się nie świrować a jutro wracam do pracy.

Do góry