reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anja dziekuje bardzo!!!!!ja miałam podane 5-dniowe, tutaj jezeli idzie wszystko dobrze i zarodki sie ładnie rozwijaja to je przetrzymuja do piatego dnia i tak od razu sugeruja ze beda chciec dotrzymac, są silniejsze i maja większe szanse ale wiesz ja sie słabo znam w temacie staram sie nie czytac wszystkiego zeby zyc spokojniej. Zycze Ci powodzenia i trzymam kcuki i badz dobrej myśli:-)

reklama
Cześć Dziewczyny. Postanowiłam sprawdzić co u Was i widzę, że starania przynoszą jakiś skutek bo coraz wiecej tu "ciężarówek". Wszystkim baaaardzo serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za starające się.
Ewelina - za Ciebie trzymam podwójnie!! Koniecznie zrób betę w poniedziałek - musi się udać :)

A u mnie czas leci i już 25 tydzień ciąży (zaczynam się już gubić w tych obliczeniach). Kilka dni temu byliśmy na USG 3D i w brzuszku rośnie synuś. Bryka coraz bardziej :)

Pozdrawiam Was serdecznie!!! (Ewelina, jutro tu zajrzę, żeby sprawdzić co u Ciebie- powodzenia :))

Cześć dziewczynki
Czytam wasze posty regularnie i chcę dołączyć do Waszego grona:)Z mężem w tym tygodniu dowiedzielismy się,że szansą dla nas jest in vitro.Planujemy IVF w lutym lub w marcu,czekamy na pożyczkę z pracy męża.Bardzo chciałabym,żeby udało się za pierwszym razem,o dzidziusia staramy sie od ponad 4 lat,za soba mamy 2 nieudane inseminacje:( Problem leży zarówno po mojej stronie:niedrożny jajowód jak i męża:słabe,mało żywotne plemniczki.Potrzebuje wsparcia,bo juz psychicznie nie daję rady,koleżanki z pracy nie rozumieją mojego problemu,one nie starały sie długo o dziecko..

Kasia30 witaj na forum każdy z nas ma gorsze dni po to tutaj jesteśmy żeby się wspierać,pisz służymy pomocą,trzeba być dobrej myśli nic nie dzieje się bez przyczyny wobec każdego z Nas Bóg ma jakiś plan na wszystko potrzeba czasu każda z nas kiedyś zaciąży i będziemy się cieszyły swoimi maluszkami.W jakiej klinice się leczycie może będziemy podchodzić w tym samym czasie ja też nie długo podchodzę do kolejnej próby.
anja. jak tam przebiega stymulacja trzymam mocno kciuki. pozdrawiam

cześć dziewczynki. Ovitrelu nie wzięłam w końcu i dobrze zrobiła. Byłam u lekarza w 13 dc i wszystko beznadziejnie, endo 5,5mm, a pęcherzyka dominującego żadnego. Lekarz powiedział że cały obraz PCO się nawrócił :(:(, od laparoskopii minęło 6 mies. i znowu to samo, wianuszki niepękniętych jajeczek wokół obu jajników. Powiedział że teraz tylko mam brać amaryl na wyrównanie poziomu cukru we krwi a w 15 dc mam się zjawić na usg i od razu mam wizytę. Chce mi podać jakiś lucrin na zahamowanie hormonów :( i podawać hormony odpowiednie lekami, dziewczyny ja już się naprawdę boję, jeśli wiecie coś więcej na ten temat to proszę napiszcie . Tak się bałam na tej wizycie że już myślałam że usłyszę że nie mam żadnych szans na zajście. Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Do góry