reklama
Minni27
Fanka BB :)
Peti dziekuje za odpowiedz. Ja dzis jestem w 35 dniu po transferze,transfer mialam 08.11 dwudniowego Maluszka. Zapytalam Bo bylam ciekawa czy juz napewno bedzie widoczne u mnie serduszko. Nie mialam dzisiaj tego USG,zle sie zrozumialam z lekarzem,dzis wystawil mi dopiero skierowanie na USG. A tam czekalam na dzisiejszy dzien
nika13
modlę sie o cud...
Minni27 możesz mi powiedzieć ile Cię wyniosły koszty leków przy krótkim protokole? Ja również będę podchodzić do IVF na krótkim i mniej więcej chciałam się zorientować ile mnie to po kieszeni trzepnie
elleni
nika13 są widełki. Niby lekarze mówią że od 2-4tys ale jak poczytałam tutaj dziewczyny to i zdarzyło się, że i więcej je wyniosła cała procedura. Wszystko zależy od tego jak będziesz się stymulować. U mnie np mało leków trzeba było i zamknęłam się w 2 tysiącach, łącznie z lekami po transferze
madzia i piotr – podziwiam Cię za wytrwałość. Ja bym tyle nie wyczekała na wynik. U mnie w klinice jest wynik po 2 h, a jak robię badanie w szpitalu to wyniki są po 14.00. &&&&& za wysoką betę.
kari75 – beta pięknie rośnie. Gratulacje Mamuśko :-)
Bziumelka - strasznie mi przykro że masz tylko jedną komórkę, ale można powiedzieć, że to jest aż jedna. Z całego ♥ życzę Ci, aby się pięknie zapłodniła
Madzia 76 – ja antyki brałam zawsze od 1 dc.
Zuzia – kurczę przykro mi, że owulka się nie pokazuje, niech diablica przychodzi, bo ile Cię jeszcze mogą kłóć. A ty ilu dniowe masz cykle?? Ale powiem Ci, że my to takie długoterminowe przypadki, ale czekamy i czekamy i mam nadzieję, że już niedługo się doczekamy swojego szczęścia… :-)
peti30 – cieszę się Twoim szczęściem, gratulacje:-)
Niepokorna, elleni – &&&&&&&&& za seksik na szkiełku.
Siaga – cudowne wiadomości, gratulacje :-)
Jo.M. - jak Twoja wizyta?? Mam nadzieję, że się nie rozłożyłaś...
Infinity - powodzenia na jutrzejszej wizycie. Odezwij się po...
yplocka1 - Twoja jutrzejsza beta będzie ogromna :-)
GRUDZIEŃ:
14: Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
14: yplocka1 - III wysoka weryfikacja
15: Jogo - udany transfer
15: keki84 - udany transfer
16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Lilia♥ - tak długo wyczekiwany criotransfer
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
18: genna - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: Siaga - USG serduszkowe
27: martaczi - podglądanie zdrowego maluszka
Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą
STYCZEŃ:
7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
27: martaczi - badanie prenatalne
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
kari75 – beta pięknie rośnie. Gratulacje Mamuśko :-)
Bziumelka - strasznie mi przykro że masz tylko jedną komórkę, ale można powiedzieć, że to jest aż jedna. Z całego ♥ życzę Ci, aby się pięknie zapłodniła
Madzia 76 – ja antyki brałam zawsze od 1 dc.
Zuzia – kurczę przykro mi, że owulka się nie pokazuje, niech diablica przychodzi, bo ile Cię jeszcze mogą kłóć. A ty ilu dniowe masz cykle?? Ale powiem Ci, że my to takie długoterminowe przypadki, ale czekamy i czekamy i mam nadzieję, że już niedługo się doczekamy swojego szczęścia… :-)
peti30 – cieszę się Twoim szczęściem, gratulacje:-)
Niepokorna, elleni – &&&&&&&&& za seksik na szkiełku.
Siaga – cudowne wiadomości, gratulacje :-)
Jo.M. - jak Twoja wizyta?? Mam nadzieję, że się nie rozłożyłaś...
Infinity - powodzenia na jutrzejszej wizycie. Odezwij się po...
yplocka1 - Twoja jutrzejsza beta będzie ogromna :-)
GRUDZIEŃ:
14: Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
14: yplocka1 - III wysoka weryfikacja
15: Jogo - udany transfer
15: keki84 - udany transfer
16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Lilia♥ - tak długo wyczekiwany criotransfer
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
18: genna - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: Siaga - USG serduszkowe
27: martaczi - podglądanie zdrowego maluszka
Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą
STYCZEŃ:
7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
27: martaczi - badanie prenatalne
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
keki84
nika13 tak jak napisała elleni wszystko zależy od odpowiedzi organizmu na stymulację. Ja miałam niewielkie dawki Gonalu ze względu na wysokie amh i nie było konieczności ich zwiększania. Wszystkie leki razem z tymi po transferze wyniosły mnie 1870 zł, ale kupowałam w naprawdę taniej aptece.
Niepokorna
Dziewczyny czy po punkcji tez Was brzuch bolal?mnie to tak cala prawa strona boli az pod zebra czy po punkcji mozna nospe stosowac??
Minni27
Nika: mnie koszt leków do stymulacji+koszt leków po transferze wyniósł ok. 4000zł.
Niepokorna: po punkcji można stosować nospe.Ja miałam lekkie pobolewania, które nasiliły się pod wieczór i zażyłam nospe, którą w razie potrzeby zalecił mi lekarz.
Niepokorna: po punkcji można stosować nospe.Ja miałam lekkie pobolewania, które nasiliły się pod wieczór i zażyłam nospe, którą w razie potrzeby zalecił mi lekarz.
Siaga
Piątek 13-go wcale nie był taki straszny:-)
elleni trzymam kciuki za piękny podział Twoich komóreczek. Lekarz już wspominał do której doby będą chcieli je hodować?
yplocka czekamy na kolejny wysoki wynik.
Niepokorna brzuch mnie bolał chyba ze 4 dni po punkcji, a miałam tylko 3 komórki. Leków przeciwbólowych nie brałam, ale wiem ,że można.
Minni kiedy będziesz miała usg?
elleni trzymam kciuki za piękny podział Twoich komóreczek. Lekarz już wspominał do której doby będą chcieli je hodować?
yplocka czekamy na kolejny wysoki wynik.
Niepokorna brzuch mnie bolał chyba ze 4 dni po punkcji, a miałam tylko 3 komórki. Leków przeciwbólowych nie brałam, ale wiem ,że można.
Minni kiedy będziesz miała usg?
reklama
Minni27
Siaga: w tym problem, że nie wiem kiedy. Chciałam się umówić wczoraj, ale najbliższy termin to 29.12 i to jeszcze na drugim końcu Warszawy
Bedę starała zapisać się w innej przychodni. Mam nadzieje, że do środy już bede po. Tak bardzo się doczekać nie moge na to serduszko
Martaczi: pisałas ostatnio ze przepisano Ci jod. Napisz prosze jaka dawkę Ci zalecono.
Bedę starała zapisać się w innej przychodni. Mam nadzieje, że do środy już bede po. Tak bardzo się doczekać nie moge na to serduszko
Martaczi: pisałas ostatnio ze przepisano Ci jod. Napisz prosze jaka dawkę Ci zalecono.
Podziel się: