reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

malgo79
ja w dniu transferu też miałam opryszczkę na ustach, ale wyszłam mi na tydzień przed a zeszła 3 dni po transferze i też się bałam że jest groźna w dodatku byłam lekko przeziębiona i wyszedł mi powiększony węzeł chłonny na szyi, a mimo to dzieciaczek przetrwał :)

ewka
spokojnie kochana, idź na betę, większość testów jest do d.......

reklama
Witaj pysia, Trzymam kciuki, a te plamienia to dobry objaw!

Ewka106! Zostaw Kochana te testy bo to wszystko tylko niepotrzebnie Cie stresuje, test w 11 dpt to za wczesnie, mnie lekarz mowil ze takie testy to dopiero ok 14 dnia maja szanse wykazac sie, zrob krew i to jak najszybciej, mi mowili ze 10 dpt trzeba leciec na bete.

wera 86, Dzieki, z ta opryszczka to ja sie nasluchalam ze poprostu boje sie ze moje dzieciaczki zostaly narazone na jakiegos wirusa i nie zechca zostac, wlasciwie to cale swieta w lozku i pod kocem, poce sie jak lokomotywa, to chyba ten wirus wychodzi, i jeszcze piersi bola ale cholera czemu, jutro ide na bete, dzis moj 11dpt (pomylily mi sie dni i wczesniej na forum zle napisalam)

ewa - ech po cos ty ten test cholerny robiła ....juz lepiej trzebabyło iść na betkę bo ona coś chociaż pokaże w tym dniu a testy to są do d...y jak wera napisała. Testom nie wierzymy ! Trzymam kciuki &&&&7
wera - byłam juz na swoim pierwszym usg i serduszko bije zdrowo :) aż mężowi uśmiech z ust nie schodził :)))

Dziewczyny czy wy wiecie może coś na temat progesteronu w ciąży ? Ja biorę już luteinę 4x3 dowcipnie a i tak mój progesteron delikatnie spadł zamiast szybować w górę . W 11dpt wynik -25.2 , a w 25dpt.- 24.6 . Mój gin wyjechał na urlop a do kliniki ide dopiero w poniedziałek i nie wiem czy sie martwić czy nie tzn. juz sie martwię ale spadek jest mały a progesteron wciąż w normie więc może nie jest tak źle ?

Cześć Dziewczyny :) Mam nadzieję, że jeszcze ktoś mnie tu pamięta. Dawno mnie nie było - weszłam, żeby przesłać Wam fluidki ciążowe i życzyć duuużo wytrwałości i wiary w 2011.

DODORA - ja pierniczę!!! Ale wiadomość!!! :) Przeogromnie Ci gratuluję!!! Kiedy miałaś transfer(napisz bo nie jestem w stanie przeczytać wszystkich zaległości;)
U mnie już brzuszek spory i maleństwo kopie - w połowie stycznia będę wiedzieć czy jest chłopcem czy dziewczynką.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki. Trzymajcie się dziewczyny i błągam, nie róbcie tych sikańcy - mi też nie wychodziły.

W czwartek idę na betę, obiecuję że koniec z sikańcami. Dzięki za wsparcie. Już nie wiem co myśleć , nie wydaje wam się że w 11 dpt gdyby miało być dobrze to ta druga kreseczka byłaby blada ale byłaby a tu tylko jedna. Już trudno co ma być to będzie. Buziaki

ma-mi - jasne , że cie pamietam :))) w końcu w pewnym momencie miałyśmy w podobnym czasie transferki :) , a ten swój szczęśliwy miałam 29 listopada . Fajnie , że się odezawałaś :tak: . Strasznie się ciesze , że u ciebie -u WAS :) - wszystko w porządku ....jak miło to słyszeć :) . Trzymam kciuki , żeby dalej tak było !
labo - dzieki za odpowiedź , uspokoiłaś mnie , a czemu tak sie dzieje jak piszesz , ze z tej samej probki wynik mógłby byc wyższy ? pytam z ciekawości :) ? czy progesteron jest taki trudny do określenia ?
missdior - a co u ciebie dziewczyno ? nic sie nie odzywasz :( , mam nadzieję , że wszystko ok.

kochane czekamy czekamy i sie doczekamy!!!!!WKROTCE!!!!

dziekuje za miła atmosferę, EWKA nie pękaj mi tutaj trzymam kciuki za TWOJE powodzenie we czwartek, nie moze byc inaczej!!!!!
Malgo daj spokój opryszczce i nie martw sie na zapas napewno gdzies Cie przewiało i efekt ja tez mam tego wirusa bo jak mnie cos boli albo zmarznę to natychmiast efekt na buzi, jak urodzisz to mozesz to leczyc antybiotykiem specjalnym bo to jest uciazliwe /ja brałam antyb. dwa lata temu na to cholerstwo i czasmi mi wyskoczy ale raz na pół roku i to najczesciej jak zmieniam klimat ale widzisz przez tyle lat meza nie zaraziłam wiec ty DAJ spokojnie zamieszkac swojej dzidzi!!!i też trzymam kciuki za TWOJA betkę:szok::-):-D-i zycze WAM własnie takich minek.
Ja własnie dzisiaj lezalam bo nas zasypało po pas i na szczęscie moglam poleżec bo to grypsko nic nie ustepuje i nie musialam sie tłumaczyc w pracy!!!!nie biore lekarstw tylko mleko i herbata z miodem na przemian bo co mozna brac oprocz witamin???nie wsłu****e sie w siebie co mnie boli kuje itp. zeby nie przesadzic i też czekam, jutro 10dpt.
podrawiam Wszystkie starajace, oczekujace dziewczynki i juz mamusie zyczac sukcesów i tylko radosci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc Pysiu!
Jeszcze nie badalam bety, boje sie i tyle..
Cholera bola mnie piersi, ale wiecie to moze byc i @, i do tego wczoraj bol glowy i to taki ze cala nocka i dalej rano boli. Boje sie jak niewiem co, podali mi ostatnie 2 kropeczki, i jeszcze to AH dawalo nadzieje ale jak ten wirus sie przyplatal to juz niewiem co.
Trzymam za Was kciuki i sledze watek.....

Do góry