Zuzia2011
Fanka BB :)
Zuzia2011 ja byłam lekko stymulowana (Clo+Gonal), bo wychodzi na to, że mojemu profesorkowi zależy na naturalnej produkcji progesteronu... On chyba nie jest zwolennikiem crio na cyklu bezowulacyjnym, bo nawet o tym nie wspomniał, ciągle tylko powtarzał, coś coś rosnąć musi...
Keki ja tez podchodze teraz na naturalnym - tyle ze bez zadnych lekow mam miec naturalna owulacje i tez naturalna produkcje progesteronu. A czemu dostajesz ten gonal twoje pecherzyki slabo rosna?? czy na co to???
U mnie owulacje badaja tylko na postawie krwi czyli badaja estradiol i lh (chyba) - pytalam czy nie robia usg a oni ze nie troszke sie zszokowalam bo ani nie wiem jak moj pecherzyk a tym bardziej endo - pytalam pielegniarek czy nie musza tego sprawdzac a one ze podchodze na naturanym wiec jakie endo bedzie takie bedzie
Lilia - wiem ze kazda z nas potrzebuje czasem przerwy - jesli ty teraz takiej potrzebujesz to rozumiemy - mam nadzieje ze nie potrwa to dlugo i juz wkrotce zaskoczysz nas wspanialymi wiesciami - wiem ze ciezko tak ciagle czekac - ja tez ostatni transfer mialam 10 miesiecy temu wiec wiem co czujesz u mnie tez ciagle bylo cos nie tak Bedziemy tesknic za toba