reklama
keki84
Fanka BB :)
Bziumelka, podejrzewam, że mówisz o Gonalu 900j? Ja moje 300j kupowałam po 315 zł, więc suma sumarum jeszcze taniej można, a pewnie jedna ampułkostrzykawka 900 wyszłaby jeszcze taniej...
Bziumelka, podejrzewam, że mówisz o Gonalu 900j? Ja moje 300j kupowałam po 315 zł, więc suma sumarum jeszcze taniej można, a pewnie jedna ampułkostrzykawka 900 wyszłaby jeszcze taniej...
Tak ja mowie o gonalu 900, słyszałam ze można taniej ale ja u siebie w mieście nie znalazłam, gdybym miała więcej czasu to bym sobie załatwiła taniej no ale niestety tutaj nie można czekac
mmm... tylko uwazaj na kliniki, kolezanka leczy sie w gamecie w gdansku(badz gdyni) i tak ja lekarz zakrecil i kazal jej tam kupi i zaplacila za gonal 300 532zl czyli za 3 wyszlo prawie 1600zl.
A mieszkasz w kielcach czy dojezdzasz?? Musisz sie dowiedziec bo jak masz zaplacic 500zl wiecej to przyjedz lepiej np tutaj do mnie do lodz, taniej ci do wyjdzie albo do jakiegos innego miasta gdzie maja tanszy ten lek.
Ja mialam jechac do Wawy po leki ale jakos nie wyszlo
Niepokorna
Dziewczyny, ja wykupiłam pakiet leków w klinice 4500 tys. Z tego co zrozumiałam ,że jeśli nie wykorzystam wszystkich to pieniądze zostaną mi zwrócone za niewykorzystane leki...
Stymulowana byłam od 2dc do 7dc Gonalem 150j a od 6dc dodatkowo biore Cetrotide do 10dc,a od dzisiaj jeszcze przez 3 dni Menopur....wiec trochę tego jest...
Stymulowana byłam od 2dc do 7dc Gonalem 150j a od 6dc dodatkowo biore Cetrotide do 10dc,a od dzisiaj jeszcze przez 3 dni Menopur....wiec trochę tego jest...
mmm...
A mieszkasz w kielcach czy dojezdzasz?? Musisz sie dowiedziec bo jak masz zaplacic 500zl wiecej to przyjedz lepiej np tutaj do mnie do lodz, taniej ci do wyjdzie albo do jakiegos innego miasta gdzie maja tanszy ten lek.
mieszkam 50 km od kielc
reklama
mmm...
MMMM.. ja z Gamety Kielce i to u nich daja leki
a ile mniej więcej się u nich płaci?
Kurcze widzę, że Ci się udało!! gratulacje!! szczęśliwą rekę ma doktorek
Podziel się: