reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla zgaga przybiera na sile, a rano po zjedzeniu sera żółtego, który uwielbiam tak mnie zemdliło he hej. Chyba będzie coraz gorzej, ale przecież tyle na to czekałam:happy2: jak na razie ciesze się z objawów.

Kari progesteron i betę zrobiłam 6dpt. Oba wyniki wyszły dobrze. Z tego co dziewczyny piszą to progesteron sprawdzają 3,6 i chyba 9dpt.

reklama
Madzia76: numer serii 0804.211A-1 data waznosci 31.12.2015
Z powodu wadliwego dzialania urzadzenia do blistrowania,ktore moglo przyczynic sie do powstania zmian w tabletkach.

SIAGA ja mam tak z miechem,ktore uwielbialam,a chlopu nawet mydlem sie nie dam umyc,albo ma sie wywietrzyc po myciu,tak na mnie wszelkie zaoachy dzialaja,o oerfumach czy dezodorancie nawet nie wspomne. Od 3 dni troszke lepiej z jedzonkiem,ale wech mam niczym pies policyjny:)

MIMI dzieki :)
To seria co ja mialam,jeszcze mam 3 tablety i sprawdzilam
MATKO MOZE DLATEGO STRACILAM TAMTE 2!!!!

Molla ach te hormony, co one wyprawiają z nami, a to dopiero początek! Jak się czujesz fizycznie, bo przecież leżeć musisz, dupcia Cię nie boli :) i jak te krwawienia, uspokoiły się?

Molla ja tez zuzylam 15 tabletek z tej serii i Nic mi nie jest, pozistale 6 sprobuje oddac do apteki na wymiane. Ciekawe tylko czy beds chcieli tak zrobic, ale z drugiej strony to nie moja wina ze kupilam wadliwy produkt :/

Plamienia poki co sie uspokoily,najwyzej mini cos tam
Rzeczywiscie kregoslup mi przrosl juz do glowy prawie,nawet mnie leb od tego lezenia boli. Sypiac nie moge,bo jak sie wyleze to az mam odgnioty i cierpne,ale coz zrobic. Nawet jakbym miala do konca lezec trudno...
Tylko latam co chwila do lazienki,nawet kilka,oby razy w ciagu godziny,przez te miesniory co mam mam nakaz bardzo czestego oprozniania pecherza,by bardziej dzidzi bie orzygniatalo,i tak ciagle mi sie chce,nawet bardziej chce niz jest...:)

MIMI masz racje probuj wymiany,to nie Twoja wina,ze producent zawalil. Jakby nie bylo to drogi lek jak ciort,nie wiem jak teraz,ale ja placilam 200 zl. Za opakowanie,co na 7 dni starczalo

Ale sie teraz wystraszylam...tez za kazdym razem po transferze mialam LUTINUS...zostalo mi jeszcze kilka tabletek i dzisiaj je wyrzucam do smieci....

Ciekawe czy mialy one jakies wplyw na zagniezdzenie, mialam 1razem takiego pieknego zarodka podanego i sie nie udalo, drgim razem byl ciut gorszy i tez bralam lutinus i tabl robione przez apteke....

Mam takiego super gina,ze zalatwia mi globulki dopochwowe robione na zamowienie przez apteke...progesteron dopochwow i po rozpuszczeniu w pusy jest oleisty, nie daje efektu zaczopowania tak jak lutinus czy luteina...super, ja bylam bardzo zadowolona :-):-):-)

reklama
Do góry