genna
Fanka BB :)
Jo.M. skomentuje to tak bo brzydkie słowa mi się cisną na usta........... "są ludzie i parapety, ale żeby urodzić się klamką?Witam dziewczyny
Dzięki za słowa pocieszenia ale dobrze wiem i nie ma co się oszukiwać , że jeżeli beta jest 0,1 w 7dpt blastocysty to nie ma na nic już szans.
Powtórzę wynik dla spokoju mojego i Waszego. Raz jeszcze dzięki że mnie wspierałyście.
Mam okropny nastrój od wczoraj. Dobiła mnie jeszcze szwagierka o której Wam pisałam. Po tym jak wyryczałam się M z powodu tego zaproszenia do przedszkola mój M zadzwonił do siostry i powiedział jej parę słów " że następnym razem ma się zastanowić nad tym co gada wiedząc jaki mamy problem i żeby postawiła się w mojej sytuacji" No i się zaczęło.
Boże co ona mi nawypisywała , że jak mi jej dziecko w życiu przeszkadza to mogłam o tym powiedzieć , że co ona ma mnie na urodziny nawet nie zapraszać , że mogłam go nie brać na noc , że zawsze będą istnieć jakieś dzieci . Ja po prostu nie wierzę dobiła mnie tym. Nie wiem zawsze na jej zawołanie byłam przy małym , kiedy tylko było trzeba i robiłam to z radością a że teraz się poukładało jak poukładało i powiedziałam , że emocjonalnie nie dam rady iść na to przedstawienie to ona mi takie rzeczy wypisuje. Po prostu chcesz żeby ktoś Cię dobił , zgłoś się do najbliższej rodziny![]()
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
A ja juz nie mam mamyod 12 lat i naprawde nie mam nikogo,a nikogo,tylko chlopa,ktory raz jest,raz go nie ma,ale po tym wszystkim kazdemu by sie w glowie przewrocilo.
Moge tylko Wam napisac,zreszta najlepiej rozumie ten,co sam przejdzie.
Molla kochana dlatego masz nas my zawsze , pamiętaj, i nie tylko ty ale inne dziewczynki MY TU DZIEWCZYNKI JESTEŚMY BY SIĘ WSPIERAĆ WE WSZYSTKICH MOMENTCH!!!!!
no nie kolejny niedowiarek a betka taka wyyyyyysoka , gratulacje mamuśkaBhcg 14 dpt - 900 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz najgorsze to czekanie.
kari z nami szybko zleci ci czas, 3mam kciuki
Olusia halo , masz już wynik?