reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kilka dni mnie nie było, a tutaj takie cudowności się dzieją:-D :-D gratuluję z całego serca

powiedzcie mi czy po zabiegu in vitro też bierze się jakieś leki, zastrzyki? ja łykam tabletki anty i czuję się po nich jakaś taka. przede wszystkim nienajedzona :-)

udanego dnia i czekam oczywiscie oczekuję dalszych wspaniałych wieści :-)

reklama
MagdaM - po transferze jest tego jeszcze więc niż przed :-) Ja miałam m.in.: zastrzyki fragmin, luteina, encorton, estrofem, femibion natal, zamur, trilac.

Ostatnia edycja:
MaGDA M ja mam zastrzyki w brzuch fraxiparyne,ale nie kazda ma. Mi dali ze wzgledu na wczesniejsze poronienia.
To zastrzyki na rozrzedzenie krwi,lepszy przeplyw krwi miedzy matka a plodem. Place ok,300 zl.miesiecznie za nie,procz tego luteina,duphaston na podtrzymanie,encorton ale to tabletki,by organizm nie odrzucil zarodki i acard,tez na rozrzedzenie krwi i lepszy przeplyw procz zastrzykow

Ja ostatnio pytałam dr jakie leki będę brała po crio to powiedział, że luteinę i encorton. Trochę mnie martwi to, że nie będę miała encortonu i fragminu...

Dziewczyny po crio, Wy zawsze macie encorton i fragmin??

Bhcg 14 dpt - 900 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esiek - ja nie moge ale piekna betka - gratuluje Mamusiu:-D superasnie:-D

Minni - widzisz a mowilysmy ci ze nie masz sie martwic - maluszek rosnie i sie rozwija a juz niedlugo uslyszysz bijace serduszko:tak:

Kari75 - no to masz juz maluszka w brzuszku trzymam kciuki zeby zostal w tobie na kolejne miesiace a ty teraz odpoczywaj ile sie da:)

GizaS - i co jak sie podobalo na Fuerteventurze? w ktorej czesci wyspy bylas?? byliscie moze na plazach przy wydmach w Corralejo - pekny kolor wody tam jest. Fajnie ze naladowalas baterie i niedlugo wracasz do walki :)

Olusia - nic sie nie odzywa - martwie sie

reklama
Byłam dziś na becie ale dopiero po 17 więc wynik jutro po 15 a w czwartek rano do lekarza.
Udusicie mnie ale zrobiłam jeszcze raz sikańca ale juz tego normalnego co 25 wykrywa i była bladusia ta 2ga kreska.
póki co traktuje się jakbym była w ciąży zgodnie z zaleceniem lekarza.

Ola daj że w końcu znać.
Jo.M jak już pisałam ja pewnie 7 dpt tez miałam tak niską bete skoro 12 dnia miałam tylko 7,44...

Do góry