reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

DZIEWCZYNY W 2014 kazda jest na ciezarowkach :):):):). Jedne wczesniej,drugie puzniej,ale kazda.
U mnie jakos na odwrot,przy becie 12 dpt. 241,pieknie przyrastajacej byl zarodek,ale umarl:(,a przy 7 jest,sama nie wiem czemu. Przy pustym jaju plodowym po terminie okresu dopiero mi pokazalo cokolwiek. Wydaje mi sie,ze pozniej sie wgryzl,albo pozniej odtajal;)

reklama
Olusia - może byś już sprawdziła wynik. Jest przed 20.00 może już będzie... :-) Bo ja tu na zawał zaraz zejdę :-D
-też jestem ciekawa

Molla dobrze, że masz apetyt, przecież mieszka u Ciebie wymagający lokator :-) z piersi to na pewno Twój M. się cieszy;-)
Rośnijcie sobie zdrowo. Ja mam zgagę, podobno rumianek pomaga jutro go sobie kupie.

Molla - mam nadzieję, że ktoś Ci pomaga, bo z tego co pamiętam to Twój mąż w rozjazdach był. Jak sobie rade dajesz teraz jak musisz cały czas leżeć??

Kochane nie mam jeszcze wyniku... maja mi przeslac na poczte... wiec czekam.... chociaz mam stresa jak nie wiem !!

martaczi a jak tam u was? odezwij sie !!

Molla trzymam cie za slowo !! mam nadzieje ze to sie spelni i to szybko !!

Witajcie dziewczynki!
Ja udzielałam się więcej wiosną potem zrobiłam sobie dłuższą przerwę i znowu wróciłam do walki.
Molla gratuluje że po takich perypetiach dzidziuś jest w brzuszku:-)
Siaga tobie również gratuluję pięknego przyrostu bety.
Ja jutro mam transfer. Także dziewczyny trzymajcie kciuki, proszę.

reklama
Słyszałam kiedyś,że jakiś(nie pamiętam który) lek stosowany do stymulacji in vitro jest refundowany dla facetów z prostatą. Może warto zaciągnąć tu i ówdzie języka żeby taniej było.

Do góry