Jo.m kochana tule
![Shocked2 :shocked2: :shocked2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked2.gif)
:-( az sie popłakałam , bylas moja nadzieja i tak bardzo w was wierzyłam:-(
siaga grtuluje ci przyrastajacej bety;-) serduszka narazie nie zobaczysz bo mi dziewczyny mowily ze dopiero okolo 1000 becie widac serduszko, ja jak mialam 940 to bylo widac tylko pecherzyk ale to mogla byc wina mojego zarodka, bo dalej sie nie rozwinelo
Olusia i esiek zostala nadzieja w waszych rekach, a raczej w waszych zarodeczkach;-) mocno trzymam kciuki,
Olusia super ze bedziesz miala zmywarke, ja tez mam i nie oddalabym jej za nic, Jak remontowalam mieszkanie i byly same pustki to powiedzialam mezowi ze moge spac na materacu ale zmywarke musze miec. Nienawidze myc naczyń
Molli jestes moja iskierka nadzieji, mimo takich perypeti twoja dzidzia jest i zostanie z toba do 9 misiaca ciazy.bedzie dobrze kochana, no i te twoje zdolnosci i przeczucia, cudownie bedziemy czekac na twoje przeczucia odnosnie kazdej z nas
Basidrak wiem kochana ze bedziesz napewno na mnie zla za to co napisze inie wiem czy dobrze robie piszac to, wiem co teraz przezywasz bo we wrzesniu wlasnie to przechodzilam, zaczelo sie u mnie od niskiej bety w 10 dpt-17 i nie wiedzilam czy sie cieszyc czy nie, potem kontrolowalam bete roznie czasem co 2 dni czasem co 4 i przyrastala wg norm ale dr i tak kazal byc sceptycznym i kiedy mialam bete 940 i mialam juz 2 usg to byl tylko pecherzyk ktory nie rosł pozniej i okazalo sie ze to byla ciaza bezzarodkowa. wiem ze dobija moja historia i sama nie wiem co myslec bo mamy przykład u Molli ze tz miala niska beta a jest w ciazy i bedzie dzidzia, wiec jak to mowi dr musisz obserwowac. mnie te 5 tyg oczekiwania strasznie wykończyło.
jolka witamy u nas, napewno bedzie ci razniej, ja juz sie uzaleznilam od ego forum, bo mimo ze bylam na wyjedzie u mamy to caly czas musialam podczytywac co u dziewczyn bo sie martwilam o nie i rozmyslałam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ale zawsze jak czlowieka cos trapi to napisze na forum i ma konkretne odp i pocieszenie i ulge
Martaczi kochana martwimy sie tu o Ciebie, modle sie o Was
Ja juz wrocilam od mamy, fajnie bylo sie z nimi zobaczyc bo tesknie za nimi, choc tak jak pisalam emocje wziely góre bo wspomnienia wrocily jak bylam u nich ost to bylam w ciazy,ohh w najblizszym czasie musze sie skontaktowac z dr M zeby powiedzial mi jak sie zapatruje na moje crio lichych zarodkow mimo mojego miesniaka