reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Martaczi a co tam u ciebie? odezwij sie !!
Molla
Fanka BB :)
Tylko sluchaj,kto odbierze. Jak co,pros Agnieszke,ona "stara" recepcjonistka jest. Jak bylismy z chlopem pierwszy raz prawie 4 lata temu,ona juz byla,i praktycznie tylko ona zostala,reszta sie zmienia,noi Edytka,ale to polozna jest i raczej nie odbiera telefonu. Ja po lyzeczkowaniu jak dzwonilam,to mi kazala inna pol roku czekac. Jak zadzwonilam do Agnieszki,to juz w drugim cyklu,ze po lyzeczkowaniu szybko sie zachodzi,noi jej posluchalam i jest
Jo.M . bardzo mocno ściskam, ale pamiętaj to dopiero 7 dpt - wszystko jeszcze może się odwrócić powtórz betę za kilka dni
Siaga super. Oby beta nadal pięknie przyrastała:-)
Olusia, Esiek trzymam kciuki za pozytywne wyniki.
Basidrak jak najmniej się denerwuj, na pewno będzie dobrze.
Molla
skoro z Ciebie taka "przeczuciowa" dziewczyna to pomyśl proszę chwilkę o mnie i napisz co czujesz:-) statystycznie mam wyjątkowo marne szanse a pół życia bym oddała by zostać mamą. Z resztą pewnie jak my wszystkie
Siaga super. Oby beta nadal pięknie przyrastała:-)
Olusia, Esiek trzymam kciuki za pozytywne wyniki.
Basidrak jak najmniej się denerwuj, na pewno będzie dobrze.
Molla
skoro z Ciebie taka "przeczuciowa" dziewczyna to pomyśl proszę chwilkę o mnie i napisz co czujesz:-) statystycznie mam wyjątkowo marne szanse a pół życia bym oddała by zostać mamą. Z resztą pewnie jak my wszystkie
Siaga
Molla przejadę się do nich osobiście. Umówię się na wizytę, a przede wszystkim recepty potrzebuje na luteine bo nie wykupiłam dużo bo nie spodziewałam się, że się uda. Agnieszka i Edyta faktycznie najbardziej w temacie obeznane. Kiedyś młode mi krew pobierały, pokuły mnie strasznie i dopiero Edycie się udalo :-)
Molla
ANN.K ja do siebie nie mam przeczuc,nie wierzylam i co jest po kilkunastu latach,moj pol wieku juz ma ponad,w zyciu bym nie przypuszczala. Do dzis nie wierze i boje sie,ze kiedys wstane i okaze sie,ze to mi sie snilo,albo,ze cos nie tak. Do tej pory jestem jak w letargu,gdzies mi sie wydaje,ze w jakim filmie gram,ukryta kamera bede pewna,jak ruchy poczuje,jak doczekam tych chwil
reklama
Molla
SIAGA sluchaj,ja po recepte poszlam do przychodni,tam place 3,20 zl.za opakowanie,tylko ze 50 a nie 100,biore 4 po 2 piecdziesiatki,bo tylko ona na ryczalt jest. Tylko pierwsza recepte ich wykupilamma wyniosla mnie 800 zl.bo jeszcze zastrzyki biore,ale musi byc ciaza i recepta na ryczalt.a ja glupis zawsze od nich bralam
Podziel się: