reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Molla powinnaś z takim przeczuciem w lotka grać zawodowo:-)
Miałam jeden zarodek, bo jestem z programu rządowego. Biorę encorton, acard i luteinę 100 1x4.

Ostatnia edycja:
SIAGA szczerze mialam kiedys sen z cenami,gdzie 5 sie powtorzylo,ale to bylo dawno ;),a duphastonu Ci nie dal? Pytam przez ciekawosc...

Molla skoro potrafisz czarowac i wrozyc? to moze mi tez wywrozysz czy sie uda czy nie? i czy w ogole uda mi sie kiedys zaciazyc?

Lepszy jest duphaston czy lutka?

OLUSIA moze kiedys troszke,ale przestalam,odkad mialam niepowodzenia,a gdzies to widzialam i wiedzialam,ze bedzie zle,balam sie jednak po przejsciach wiedziec,co bedzie.
A ci do mamusi,to w 2014 bedzie ich duzo,i Ty tez :)

Jo.M. poczekaj z tą betą i zrób 12 dnia - może i ja też miałam taką tak wcześnie. Jutro sama dla siebie ide zrobić bete.
Zrobiłam dzis ten test z tesko co 10 wykrywa - jaśniejsza druga kreska jest :)

Lekarz powiedział - brać luteine i duphaston i czekamy - teoretycznie jestem w ciąży czekamy na dalszy rozwój - czyli jutro lub w środe musze podjechać po recepte do szpitala. bo mi się kończy :)

SIAGA teraz to byla inna sytuacja i ta ciaza raczej pozno zobaczylam,ale wstepnie juz w przyszlym tygodniu bedzie widac lokalizacje.
P S. ja tez mam zawsze git progesteron,ale jak mialam transfer w pazdzierniku kazdej dawal luteine i duphaston,jak gadalam na korytarzu z 4 co mialy tego samego dnis

OLUSIA jak pytalam wtedy lekarza,to mowil,ze luteine daje bo to naturalny prigesteron,i duphaston bo sztuczny,a nie wie jak ktora kobieta na jaki bardziej reaguje,jedna na naturalny,druga na sztuczny,
A co do wyczuc,mam je do kogos,a sama jestem glupia i nie potrafie ogarnac ;)

reklama
Do góry