reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo,M wiesz nie do konca wierze w to... mysle ze to za pozno byloby na zagniezdzenie sie blastusia... ech... sama nie wiem... a moze za mocno podtarlam sobie, a moze jakies podraznienie od luteiny jest? hmmm trudno stwierdzic...

Chcialabym zeby nam wszystkim sie udalo.... ale jak to mowi sie do 3 razy sztuka... juz 2 maja pozytywne wiadomosci...

Keki dzieki za odpowiedz.... ja bralam clo wiele razy i zawsze mialam endo ladne.. ale bralam tez zastrzyki na stymulacje....

reklama
Olusia - No właśnie nie wiadomo jak to jest z tym zagnieżdżeniem blastusia ale z tego co ja się doczytałam to blastusie mogą zagnieżdżać się od 6 dnia życia do 11 czyli powiedzmy do max 6dpt ale oczywiście różnie może być. Także zobaczymy. A co z tym testem kupiłaś.

Jo.M. taka decyzja lekarza... U mnie samoistny wzrost pęcherzyków to był tylko po laparoskopii i nakłuciu jajników i później po 6 cyklach z Clo organizm "załapał" na jeszcze 2 cykle. Przy Clo miałam zwykle tylko 1 pęcherzyk (raz były 2)...

Jo.M mam kupiony i lezy w puleczce.... nie wiem czy go wykorzystam, zobacze jedna kreske i bede zdolowana, chociaz wiem ze beta moze potwierdzic to samo.... wiec tak zle i tak nie dobrze....

keki - Ok , zdziwiłam się bo osobiście 1 raz słyszę żeby do crio przygotowywać się poprzez CLO ale jak widać człowiek ciągle dowiaduje się czegoś nowego.

Olusia - Póki co do jutra mamy 50% na tak i 50% na nie. Wytrzymała jesteś bo jak ja bym miała test to bym już go zrobiła:-).

Olusia - No właśnie ja dlatego testu nie kupowałam , bo mogło być jak czasem tu się zdarza , że test pokazuje nie to co trzeba i niepotrzebnie bym się stresowała chociaż i tak stresu nie brakuje. A jak bym test miała to na pewno bym go zrobiła. Dziś w nocy budziłam się 3 razy na siusiu i 1 raz obudziłam się zlana potem także chyba jakoś ten stres i myśli się udzielają nawet przez sen.
Zobaczymy jutro co będzie , już chcę mieć to za sobą niezależnie od wyniku.
Także jutro dam znać.

Mnie tez sie stres udziela, raz mi goraco a raz zimno.... nie umiem zasnac wieczorami ech.... mecze sie do pozna w nocy... nio nic zobaczymy co i jak....

A co taka cisza.... laseczki odzywac sie tutaj natychmiast !! :-D

Ostatnia edycja:
Hej!!
Jo.M, Olusia - trzymam mocno kciuki za Wasze jutrzejsze betki&&&&&&&&

Ja od rana ciągle w stresie. Zaczęłam przeżywać wtorkowe USG. Tak bardzo boje się ze może coś byc nie tak...

My to mamy przechlapane...
Te ciągłe czekanie jest dla Nas wszystkich najgorsze. Jednego dnia dobry humorek, że wszystko musi się udać, następnego jakieś czarne myśli...

Ehhhhhhh

reklama
Minni u ciebie to tylko formalnosc,... na pewno wszystko bedzie dobrze....:-) i zobaczysz na USG moze serduszko? czy jeszcze za wczesnie jest ?

Do góry