reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia acard to jest cos podobnego do aspiryn cardio i ja bralam to jeszcze przed transferem.... a bierzesz jeszcze fragmin?

Dziekuje Olusia za odpowedz - ja jutro mam wizyte tutaj w klinice wiec postaram sie troszke podpytac o leki - chociaz widzisz tu w Uk skoro cykl naturalny to nic nie chca dac nawet progesteronu - w Polsce od lekarza zalatwilam ten estrofen, acard no i duphaston. Tyle ze dziewczyny mnie ostrzegly o tym estrofenie i sama nie wiem czy go brac zobacze po wizycie, no a ten acard lekarz nie mowil od kiedy mam brac wiec moze zaczne tak jak ty... no zobaczymy czego jutro sie dowiem...

reklama
Alternatywa bylam na pobraniu estradiolu i progesteronu, czekam na wyniki... maja mi podeslac na e-maila ok 22-23 :-)
przykro mi ze dostalas @ i to taka lejaca sie... ja kiesys tez tak mialam ze 2-3 dni to mialam wrazenie ze cieknie zemnie jak z kranu a teraz nie mam tego ptoblemu tzn mam ale zdecydowanie mniej i nie mam juz tak jej obfitej....

Zuzia popytaj sie jutro jak bedziesz na wizycie... ja bralam aspiryn cardio bo u mnie wyszly p/ciala kardiolipidowe co prawda miescily sie w normie, tylko ze byla to gorna granica, wiec moj gin stwierdzil ze nie powinno byc ich praktycznie w ogole i bralam aspiryn cardio i mi spadly praktycznie do zera....:-D

Olusia - mam nadzieję, że poznamy dziś Twoje wyniki… :-)

LISTOPAD:

27: Zuzia2011 - wizyta w klinice przed udanym crio

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta
2: Olusia - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3/4: Jo.M. - wysoka beta
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

witajcie kochane,dziekuje za pamiec o mnie:-)no u mnie dobrze procz tego ze moje łożysko jest troche obnizone no i dlatego plamienia wystepuja.niestety lezec i jeszcze raz lezec zero szalenstw przed świątecznych.po za tym malenstwo rosnie serduszko bije no i juz stuknął mii 8tc 1d:-) całuski

Dziewczyny niepokoi mnie troche moj wynik PRG = 64,30

w legendzie pod wynikiem oznacza to:
1 trymestr:16-48
2 trymestr:19-51
3 trymestr: 25-93

Troszkę przy dużo jak na ten etap ciąży. Jak myslicie?

Minni - Hmmm chyba bym sie bardziej martwila gdyby wynik byl niski... a jesli jest wysoki to moze odstaw jedna tabletke lutki... hmmm nie wiem sama co tobie doradzic... albo lepiej zapytaj lekarza...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry