reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zuzia acard to jest cos podobnego do aspiryn cardio i ja bralam to jeszcze przed transferem.... a bierzesz jeszcze fragmin?

Dziekuje Olusia za odpowedz - ja jutro mam wizyte tutaj w klinice wiec postaram sie troszke podpytac o leki - chociaz widzisz tu w Uk skoro cykl naturalny to nic nie chca dac nawet progesteronu - w Polsce od lekarza zalatwilam ten estrofen, acard no i duphaston. Tyle ze dziewczyny mnie ostrzegly o tym estrofenie i sama nie wiem czy go brac zobacze po wizycie, no a ten acard lekarz nie mowil od kiedy mam brac wiec moze zaczne tak jak ty... no zobaczymy czego jutro sie dowiem...

reklama
Alternatywa bylam na pobraniu estradiolu i progesteronu, czekam na wyniki... maja mi podeslac na e-maila ok 22-23 :-)
przykro mi ze dostalas @ i to taka lejaca sie... ja kiesys tez tak mialam ze 2-3 dni to mialam wrazenie ze cieknie zemnie jak z kranu a teraz nie mam tego ptoblemu tzn mam ale zdecydowanie mniej i nie mam juz tak jej obfitej....

Zuzia popytaj sie jutro jak bedziesz na wizycie... ja bralam aspiryn cardio bo u mnie wyszly p/ciala kardiolipidowe co prawda miescily sie w normie, tylko ze byla to gorna granica, wiec moj gin stwierdzil ze nie powinno byc ich praktycznie w ogole i bralam aspiryn cardio i mi spadly praktycznie do zera....:-D

Olusia - mam nadzieję, że poznamy dziś Twoje wyniki… :-)

LISTOPAD:

27: Zuzia2011 - wizyta w klinice przed udanym crio

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta
2: Olusia - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3/4: Jo.M. - wysoka beta
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

witajcie kochane,dziekuje za pamiec o mnie:-)no u mnie dobrze procz tego ze moje łożysko jest troche obnizone no i dlatego plamienia wystepuja.niestety lezec i jeszcze raz lezec zero szalenstw przed świątecznych.po za tym malenstwo rosnie serduszko bije no i juz stuknął mii 8tc 1d:-) całuski

Dziewczyny niepokoi mnie troche moj wynik PRG = 64,30

w legendzie pod wynikiem oznacza to:
1 trymestr:16-48
2 trymestr:19-51
3 trymestr: 25-93

Troszkę przy dużo jak na ten etap ciąży. Jak myslicie?

Minni - Hmmm chyba bym sie bardziej martwila gdyby wynik byl niski... a jesli jest wysoki to moze odstaw jedna tabletke lutki... hmmm nie wiem sama co tobie doradzic... albo lepiej zapytaj lekarza...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry