reklama
martaczi
Fanka BB :)
Lilusia za Twoja wreszcie udaną wizytę &&& o ja ale późno trochę ja robię wszystko żeby nie zasnąć przed 20
Fusun
Martaczi wiadomość o bliźniakach snu mi nie zakłóciła. Już się z tą myślą oswoiłam. Jak się kładę wieczorem to zasypiam od razu, ale nie śpię do rana. Dziś się obudziłam o 4 i już nie mogłam zasnąć (mdłości). Za to już zdążyłam pospać w dzień. Ale czuję się tragicznie
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
kasik36
Anikola mi kazano robić zastrzyk z Gonapeptylu minimum 2 godziny przed pobraniem krwi.
martaczi
Esiek robisz betę w poniedziałek Kochana tak mi Cię żal wiem jaka męcząca jest każda godzina człowiek szaleje ja też miałam ciągle straszne sny związane z ciążą nawet Wam się nie przyznałam ale chodziłam z tym do psychiatry :-( ile to człowiek musi znieść
Fusun ja mam to samo śpię do 4 5 i koniec już nie mogę zasnąć chyba już 5 dzień z kolei wtedy pełno myśli mi do głowy przychodzi i koniec nie zasnę wstaje i idę przed tv dlatego już o 18 przysypiam
Fusun ja mam to samo śpię do 4 5 i koniec już nie mogę zasnąć chyba już 5 dzień z kolei wtedy pełno myśli mi do głowy przychodzi i koniec nie zasnę wstaje i idę przed tv dlatego już o 18 przysypiam
kasik36
Dziewczyny ja też miałam dzisiaj białą noc, nie spałam do 3 W sumie nawet nie wiem dlaczego.
genna
Peti gratulacje ))))
dziewczyny ja też spie ale popołudniu, potem normalnie zasypiam wieczorem a rano nie mam siły spać, ale u mnie to jesień tak zadziałaładopisuję się , kolejna wizyta u immunologa i wyniki kariotypówMini spokojnie dzidzia już nie ucieknie
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
27: Zuzia2011 - wizyta w klinice przed udanym crio
GRUDZIEŃ:
2: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3/4: Jo.M. - wysoka beta
6: Olusia - wstępna data wysokiej bety
9: genna-koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17:genna wyniki kariotypów(oczywiście tylko pozytywne)
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
dziewczyny ja też spie ale popołudniu, potem normalnie zasypiam wieczorem a rano nie mam siły spać, ale u mnie to jesień tak zadziałaładopisuję się , kolejna wizyta u immunologa i wyniki kariotypówMini spokojnie dzidzia już nie ucieknie
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
27: Zuzia2011 - wizyta w klinice przed udanym crio
GRUDZIEŃ:
2: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3/4: Jo.M. - wysoka beta
6: Olusia - wstępna data wysokiej bety
9: genna-koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17:genna wyniki kariotypów(oczywiście tylko pozytywne)
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Ostatnia edycja:
reklama
kasik36
Minni nie stresuj się kochana, przecież ten wynik to tylko formalność :-)
Podziel się: