reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Peti gapa ze mnie umknal mi gdzies termin tego twojego usg - 13stego w piatek to wspaniala data hihi - byc moze ja bede miala tego dnia transferek:)))

Zuzia super trzymam kciuki ,trzynastego mialam pobieranie komorek tak ze mozna powiedziec ze 13 to moja szczesliwa liczba,wysylam Wam pozytywne ciazowe wiruski i calym sercem jestem z Wami i bardzo dziekuje za wsparcie:-)

Minni 27 dziekuje,ale rozmawialam dzisiaj z dwoma pielegniarkami z kliniki i powiedzialy ze beta jest wysoka i naprawde nie ma potrzeby powtarzac w ciagu 48 h.Chyba ze bardzo chce.Wiec zdecydowalam ze poczekam do tego 13 stego i wtedy zobaczymy,zdaje sie na nich do konca:tak:

Fosum wspaniała wiadomość wyobrażam sobie twoja i męża radość :)))
blue przykro mi :( wytrwałości...
peti gratulacje !!!
Zuziamamy bardzo podobna sytuacje ja właśnie dziś dostałam okres i za 10 dni mam usg przed crio to pewnie wyjdzie mi ze 3 dni po tobie .mam nadzieje ze będziemy mieć radosne święta .

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Lilia - Ja chyba pójdę 3/4.12 czyli 8 lub 9 dpt .
Daj znać jak poszło na wizycie , trzymam kciuki

Peti30 - Bardzo Ci gratuluję , też myślę że dwójeczka będzie jak nic:tak:

Fusun
- gratuluję 2 serduszek , poprosimy o fluidki

Do góry