reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja po wizycie u gina...ciązy nie widać :-( czekam na telefon od niego co dalej....drugiego crio mi nie zrobi-zadecydował ,że najpierw zrobi histeroskopie.....buuuuuuu...potem przerwa i dopiero w następnym roku ponowne podejścia...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Martaczi - oczywiście , że wypoczywam . Leżę albo półleżę albo siedzie :rofl2: . Bardzo spokojna jestem relanium dla mnie super. Rano wstałam przed 8 z łóżka , zrobiłam sobie inke z mlekiem , małe śniadanko , leki a o 9 relanium i za jakieś pół godz. znowu zasnęłam i obudziłam się przed 12 także , super nie ma czasu żeby rozmyślać. Teraz czytam co u Was i zakupiłam sobie kilka kolorowych gazetek i właśnie mam zamiar się za nie zabrać:-D

Lindi77 - Bardzo mi przykro , daj znać co lekarz zadecyduje. Pozdrawiam

Esiek - Trzymam kciuki za mega wysoką betę:tak:

Olusia - Hormony można zbadać o każdej porze dnia. To co jedziesz na progesteron?

Jo.M tak jade popoludniu do laboratorium...

Lindi przykro mi... moze jednak niech lekarz zobaczy co i jak i pozniej wrocisz po swojego mrozaczka...

Minni wynik to tylko formalnosc.. na pewno bedzie wysoki....

Jo.M moj m dzis mi kupil na zelaznej, takze jestem spokojna.... przeszlam tyle aptek gdzie teraz mieszkam i nigdzie nie ma, nawet w hurtowniach... zadzwonilam wczoraj tam do apteki i pani powiedziala ze maja... wiec jest ok... dam dam znac jak wynik... ale biore zwiekszona dawke lutki... :-D a jak tam twoje objawy? bola cie piersi, brzuch?

Olusia - Myślę , że zbyt wcześnie na jakiej objawy , jedyne co czuję to uciski delikatne na podbrzusze ale powiem Ci że ja nie zwracam uwagi już na różne odczucia bo wiem , że wszystko tak samo może oznaczać ciążę jak i jej brak , po prostu organizm zbytnio nafaszerowany jest lekami a do tego psychika płata figle. :-)

Jo.M. to prawda... psychika plata figle.... :-D organizm jest nafaszerowany lekami... to prawda... przy moim udanym podejsciu do IUI bralam leki i biust mnie tak bolal ze mialam wrazenie ze ktos mi je bije mlotkiem...

reklama
Psychika jest najgorsza.... Też pamiętam jak po pierwszym IUI świrowałam, wsluchiwałam się we wszystko i dupa z tego była. A tak wierzyłam, a teraz jak patrze na tą ankiete w wątku o IUI tutaj na forum to mi się śmiać chce jaka głupia byłam :)

W sumie to logiczne, że jak kobiety naturalnie zachodzą w ciążę to na tym etapie na którym my jesteśmy nie czują totalnie, absolutnie nic więc jakim cudem my miałybyśmy coś czuć. Tyle, że to wszystko łatwo powiedzieć a tak trudno sobie wytlumaczyć.... ;/

W sumie to nie wiem czy bede robić 2.12 bete, skoro 3.12 i tak musze zrobić w szpitalu. 2.12 chyba zrobie tylko sikańca o czułości 500 bo to będzie 13dpt więc i tak by coś już pokazał gdyby było co. A psychicznie juz w razie w będę gotowa żeby w szpitalu szopki nie odstawić ;/

Do góry