Zuzia2011
Fanka BB :)
lilia, Zuzia jesteśmy na bardzo podobnym etapie, ja ma 17 dzień cyklu. Byłam teraz w Polsce na 3 szczepieniu a 27 lecę na test mrl. A 15 lis mam wizytę w sprawie crio. Jak wszystko pójdzie tak jak sobie zaplanowałam to w grudniu podchodzę do crio na cyklu naturalnym chyba ze lekarz zadecyduje inaczej. Trzymając się tej optymistycznej wersji na święta wszystkie 3 będziemy w ciazy.
Jogo - przyjmuje twoja wypowiedz jako przepowiednie Cudowne beda to prezenty Czyli bedziemy mialy transferek w podobnym czasie - ja tez na naturalnym podchodze - daj znac jak juz cos bedziesz wiedziec co do lekow...
A może po in vitro warto spróbowąć czegoś jeszcze innego. Nie jest to tanie ale znajomym po 8 miesiącach udał się. Brali preparat bardzo modny zagranicą FertilitySupport a teraz są już w Polsce dostępne. Może warto po niego sięgnąć. Opcja dla mężczyzn i Kobiet razem brana w małżeństwie na pewno da jakiś rezultat.
Adus - ja z mezusiem bierzemy ten preparat juz od kilku miesiecy - czy pomaga - no pewnie w jakims tam stopniu pomaga ale mysle ze tak jak inne preparaty dla starajacych sie... no a tani nie jest.
Bluesky - ty juz po transferku mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko- trzymam kciuki zeby w koncu malenstwa zostaly z toba
Widze ze zbliza sie kilka testowanek - dziewczyny trzymajcie sie i pamietajcie ze trzeba wierzyc w wasze kruszynki i dac im szanse Dororav - wiem jak ciezko jest zniesc ten czas - do tego nasza psychika nie pomaga - oczywiscie kciuki bardzo mocno zacisniete - trzymaj sie maluszku mamusi