Zuzia2011
Fanka BB :)
Zuzia - ja naprawdę nie jestem ekspertem w estrofemie bo więcej wiem np na temat immunologii ale coś mi się nie zgadza bo: tutaj mamy info od lekarzy że podanie estrofemu w którymkolwiek dniu blokuje owu więc jak chcesz robić u lekarza w uk crio na naturalnym cyklu skoro nie będziesz miała owu a Twój cykl już nie jest naturalny przez wzięcie estrofemu... ?Weźcie dziewczyny mnie naprostujcie albo co bo ja nie rozumię... Ja w przypadku braku ciąży od razu go odstawiam a w przypadku ciąży będę brała dotąd dokąd lekarz mi każe. Co do reszty to w tym crio biorę folik 5mg, vit B12 i B6 z magnezem, selen, vit D3, estrofem 3x1, luteinę 3x4, acard 1x1, fraksyparynę 0,3... chyba o niczym nie zapomniałam...
Zula - no to teraz sie namieszalo... dziewczyny doradzcie czy faktycznie tak jest z tym estrofenem?? Ja opisze jeszcze raz tu w UK mam podchodzic do crio na cyklu naturalnym - czyli bez zadnych wspomagaczy ani przed ani po transferze. Nie wiem jeszcze jak to do konca bedzie wygladac ale pewnie tak ze monitoruja moja owulacje - jak moj pecherzyk peknie po okolo 3 dniach (bo mam 3dniowe mrozaczki) podadza mi mojego. Ja poszlam w polsce do gina opowiedzialam mu co i jak i zapisal mi to wszystko. Oczywiscie ja nie bede nic mowic tym lekarzom tutaj. Ale teraz jesli jest tak jak Zula mowi ze to hamuje owulacje - no ja w zadnym wypadku nie moge tego brac - bo jesli nie bedzie owulacji to oni tutaj nie zrobia mi transferu - chyba dobrze rozumuje?? Kurde chcialam sobie jakos pomoc ale chyba nic z tego nie wyjdzie....