reklama
genna
Fanka BB :)
Kasik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lawendowy_sen
Dorotav, no-spę możesz brać bez obaw. Jak przynosi ulgę, to ją bierz. Po co się masz męczyć.
Ja po transferze, też tak miałam. Brzuch bolał mnie jak na @ i też brałam no-spę.
Ja po transferze, też tak miałam. Brzuch bolał mnie jak na @ i też brałam no-spę.
Lindi77
Kasik a Ty miałaś zapładniane \icsi???? czy tak jak ja to mówię "na dziko"
Yplocka-ja przy krótkim protokole punkcję miałam w 14 dniu a w 19 miałam transfer.
Minni-gratuluję udanego zapłodnienia.O której masz jutro tranfer?
No a do mnie dzwonili z kliniki...mrozak wyciągnięty w ilości 1...90%pięknie się rozwija...babka mowiła tak szybko co i jak,że tylko zapamiętałam ze jest mrozak klasy 1 i tranfer jutro o 9:30.
Yplocka-ja przy krótkim protokole punkcję miałam w 14 dniu a w 19 miałam transfer.
Minni-gratuluję udanego zapłodnienia.O której masz jutro tranfer?
No a do mnie dzwonili z kliniki...mrozak wyciągnięty w ilości 1...90%pięknie się rozwija...babka mowiła tak szybko co i jak,że tylko zapamiętałam ze jest mrozak klasy 1 i tranfer jutro o 9:30.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
U mnie po transferze bolal mnie brzuch, wypchalo mi go, jajniki pobolewaly, mialam bole przy oddawaniu moczu... jak stalam to mnie bolal brzuch a jak lezalam bylo mi lepiej...
zula w Lublinie robilam te badania bylam u ciotki ona miala tam znajomosci w labolatorium wiec tam zrobilam a teraz szukam jakiegos dobrego genetyka bo jednak mi to taki lekarz bedzie musial pomoc z immunologia ok mam... test hamowania i tak teraz juz jak dla mnie jest niewazny bo na doszczepianie sie niezgadzam jak narazie... genetyka mi szwankuje wiec immunologia i tym testem i tak sie nie przejmuje choc to i tak pewnie do konca nie wiadomo czy to przez to sa te odrzuty zarodka ((((( bo ja mam jeszcze pco niestety, a moj m jest w pelni zdrowy
lawendowy ty chyba tez mialas problemy z tymi mutacjami jak dobrze pamietam ??? jak to ci leczyli???
lawendowy ty chyba tez mialas problemy z tymi mutacjami jak dobrze pamietam ??? jak to ci leczyli???
Zuzia2011
Witam dziewczyny , normalnie Was na pół dnia zostawić nie można bo potem kolejne pół dnia trzeba odczytywać Wasze posty
Zuzia - ja zwykle mam estrofem od 2 dc 2x1 , potem od ok. 6dc 3x1 . Douphaston jeżeli masz na tyle to brałabym już przynajmniej od transferu , acard możesz brać nawet teraz tylko przed punkcją 2 dni trzeba odstawić żeby krwotoku nie było.
Ja obecnie mam tak od jutra czyli 2dc estrofem 2x1 + od jakichś 2 tyg. biorę magnez , Q10 , wit. D , kwas foliowy na ostatniej wizycie (sobota) lekarka dorzuciła mi cynk i selen na endo i encorton oraz acard sama dorzuciłam. Potem jak zwykle dojdzie luteina 3x4 i fragmin.
U mnie dziewczyny w końcu @ wczoraj przylazła. Także zaczynam estrofem od jutra. We wtorek mam wizytę i zobaczymy co dalej.
Zgadzam sie z Jo.M ze was nie mozna zostawic - bo do nadrabiania tyle ze pozniej nie moge dotrzec do kona;-)
Jo.M - dziekuje za odpowedz - no ten estrofen chyba tez zaczne wczesniej brac i wiecej - bo po jednej tabletce to troszke malo a do kiedy go bedziesz brala?? ja mam do 21dc..- co do duphastonu - mam 5 opakowan czyli jakies 100 tabletek- wlasnie tak myslalam zeby go brac zaraz od transferu wiec 3 X1 to starczy mi na jakies 30 dni. a ten acard to mam przestac dwa dni przed transferem i pozniej znowu go brac po??? bo lekasz mi mowil ze ten acard nawet do 36 tyg ciazy?? tez biore witaminy dla starajacych+ Q10, wit D
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mi mi a pojakim czasie robi sie te badania genetyczne i immunologiczne? to sie robi dlaczego organizm odrzuca zarodek? dlaczego sie nie przyjmuje?
reklama
kasik36
Lindi nie mam pojęcia jakie miałam zapłodnienie bo nie dopytałam ale myślę, że przy słabej armii M to pewnie icsi. Kciukasy za jutrzejszy transfer silnego mrozaczka
Ostatnia edycja:
Podziel się: