Olusia pytanie raczej jest do Mini czy jest w programie rządowym...... jeżeli tyle jej zapłodnili to musi być po 35 roku życia, albo to jej 3 IVF, a nie sądzę po sygnaturce i niku że tak jest więc pewnie prywatnie podchodzi.
Olusia w rządowym zapładniają 6 jeżeli masz poniżej 35 lat i nie jest to twoje 3 in vitro, ale tu są sprzeczności bo napisane w regulaminie czy czymś tam ze przy 3 próbie zapładniają wszystkie komórki ale nie napisali czy przy 3 rządowym czy w ogóle i tak martaczi miała 3 IVF ale nie rządowe i nie zapłodnili jej wszystkich , nawet dzwoniła do MInisterstwa Zdrowia i też jej powiedzieli ze nie mogła, ale gdzieś któraś coś mówiła ze to było jej 3 ale pierwsze rządowe i zapłodnili jej wszystkie, wiec co klinika to inaczej.
Kasik , nadal nie mogę uwierzuć ze takie babsko pracuje i to w prywatnej klinice!!!!!!! teraz byliśmy na NFZ w poradni genetycznej to byłam w szoku ze personel taaaki miły, pożartowaliśmy , pośmialiśmy się , 3mają za nas kciuki i w ogóle wow
i przypominam ze to na chorą kase chorych wszystko, a kierownik tej poradni wychodziła na korytarz i rozmawiała z pacjentami, nawet nie z jej pacjentami , dlaczego przyszli co się dzieje , więc szok totalny przeżyłam, poradnia jako pomieszczenia tragiczne więc pewnie nadrabiają empatią
czekamy na wiadomości jak poszedł seksik na szkeiłku
martaczi kochana jak się cieszę to już niedługo jupijajej i pamiętaj będzie ci źle dzwoń, przyjżdzam , bezdzietna Cię zrozumie
Mini w takim razie kciuki, tuptańce połamańce za transfer, a ile będziesz miała podanych zarodków?
Zula dbaj o soebie teraz bo na pewno jesteś w ciąży, a ,moje wyniki zaraz wrzuce..... ciesze się ze trafiłam na super panią Dr która mimo iż na NFZ to chce pomóc i dlatego co chwila do niej chodze żeby nie płacić za badania z własnej kieszeni, kolejki masakryczne ale dam rade.