reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

LISTOPAD:

5: genna - wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe USG
5: Fusun - mega wysoka beta
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi – USG
8: lilka-1986 – wysoka beta
15: dorotav – ogromna beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
Dziewczyny moje kochane bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy :tak: Co ja bym bez Was zrobiła :confused::baffled:

dorotav - ja też jestem za tym, żeby nas usypali na te 2 tygodnie do bety :-)

zula - no fakt nie będę mogła Ci oddać :-)Mój dr dmucha na zimne i dlatego przesunął criotransfer. Czy ja dobrze pamiętam, że tą torbiel masz z endometriozy??

Kurcze ale nam tu pozmieniali , połapać się nie mogłam.:rofl2:

Giza - Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym progesteronem bo nie bardzo wiem o co chodzi:baffled:. Nikt wcześniej nie sprawdzał mi progesteronu przed transferem chyba że sama sobie zrobiłam. A 1,24 to wg jakiego oznaczenia jest ten wynik?
No i oczywiście trzymam kciuki za piękne zarodeczki:tak:

zula - możesz mi powiedzieć jakiej klasy były Twoje zarodeczki te 2-dniowe co chciałaś dohodować do 5 doby?
A jeszcze jedno masz tel komórkowy do dr M? Możesz mi go przesłać.

Ostatnia edycja:
Ja też już po. Mój synuś nadal jest synusiem i waży 460 gram. I pierwsze co zaprezentował na usg to zawartość krocza:szok:, mały bezwstydnik.

Z usg nawet mam film nagrany i parę zdjęć, a oto jedno z nich

Zobacz załącznik 592022

Dziewczyny - cuda się zdarzają i to w najmniej oczekiwanym momencie. I powiem jedno warto walczyć do końca, do ostatniej komórki jajowej. I nie zastanowię się ani minuty jak rok po porodzie Wiktora pójdę po kolejne dziecko i będę musiała przejść całą procedurę na nowo.

Dziewczynki melduję, że miałam dzisiaj monitoring po 7 dniach stymulacji (Menopurem i Gonapeptylem) i wyhodowałam 5 pęcherzyków po około 19 mm na prawym i 1 malutki 12 mm na lewym. Estradiol 1262, progesteron 0,24 więc decyzja, że punkcja w środę. Problem tak jak przewidywałam jest z transferem bo Invicta preferuje 5 dobę (ja też) a to wypada 11 listopada. Mój doktorek teoretycznie załatwił z profesorem, że mi wykona transfer w święto ale może być problem z personelem pomocniczym i może być jednak w sobotę w 3 dobie. Dopiero do mnie dociera, że to już tuż, tuż :szok:

Fusun kciukasy za śliczną betę jutro :tak::-):tak:

Minni ja też mam punkcję w środę, w kupie raźniej :-)

Ostatnia edycja:
LISTOPAD:

5: genna - wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe USG
5: Fusun - mega wysoka beta

6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG
6: Minni27 - punkcja wielu pęcherzyków
6: kasik36 - punkcja wielu pęcherzyków
8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
15: dorotav - ogromna beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

genna, szyszka - dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje :-)

Fusun - zgodnie z zapisem w kalendarzu życzę Ci mega wysokiej bety :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry