reklama
Zuzia2011
Fanka BB :)
Ja wiem ze jeszcze do grudnia daleko ale zeby marzenia sie urealnily trzeba w nie wierzeyc wiec i ja juz dopisuję się do kalendarza
PAŹDZIERNIK:
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
25: Nat85 - wysoka beta!
25: Fusun - punkcja
28: 24magda09 - wysoka beta!
28:martaczi - wizyta przed udanym crio
28:GizaS - podglądanie wielu pęcherzyków
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
LISTOPAD
5:genna- wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
6:genna - kolejna wizyta u immunologa
GRUDZIEN
Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama
PAŹDZIERNIK:
25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
25: Nat85 - wysoka beta!
25: Fusun - punkcja
28: 24magda09 - wysoka beta!
28:martaczi - wizyta przed udanym crio
28:GizaS - podglądanie wielu pęcherzyków
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
LISTOPAD
5:genna- wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
6:genna - kolejna wizyta u immunologa
GRUDZIEN
Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama
Zuzia, chyba na endo: orzechy szczególnie brazylijskie, dużo omegi 3 czyli tłustych ryb, najlepszej jakości olejów: rzepakowy, oliwa, sezamowy, pestki dyni, sezam, morele suszone na słońcu, orzeszki ziemne, jeśli nie masz alergii, czerwone wytrawne wino. Ale te zalecenia nie są z żadnej mądrej książki, tylko zebrałam razem wcześniejsze rady dziewczyn.
hej kobietki ogladalam wczoraj ten film o in vitro jakas masakra totalnie sie rozkleilam myslalam ze juz sobie jakos poradzilam ze swoja psychika ze jestem gotowa na nastepny start ale dzisiaj sobie tego nie wyobrazam jest totalna masakra boje sie boje jak cholera ze nie zdaze sobie wszystkiego w glowie poukladac ((((((((((
Zuzia2011
Octavi - dziekuje za odpowiedz
ona232 - kochana wiem co czujesz - ja juz tez mam dosyc... ostatnio wlasnie sobie mysle jaka bylam kiedys - pewna siebie i pozytywnie nastawiona z glowa pelna wiary i nadziei a dzis juz malo co z tego zostalo... kolejne porazki, choroba po raz drugi i teraz jeszcze te przeszkody spowodowaly ze nie mam czasem juz sily i poprostu chce zeby ta walka o ta dzidzie juz sie skonczyla... z jednej strony ciesze sie ze nie mam wiecej mrozaczkow szkoda tylko ze sa kiepskiej jakosci... czuje ze jestem bliska poddania sie... u mnie ten strach przed rozmrazaniem zarodkow jest duzy po ostatniej stymulacji mialam tez 4 mrozaczki z czego trzy nie przetrwaly rozmrazania - dlatego boje sie ze sie nastawie a pozniej znowu nic z tego... strasznie to nasze zycie w takim oczekawianiu i smutku....
ona232 - kochana wiem co czujesz - ja juz tez mam dosyc... ostatnio wlasnie sobie mysle jaka bylam kiedys - pewna siebie i pozytywnie nastawiona z glowa pelna wiary i nadziei a dzis juz malo co z tego zostalo... kolejne porazki, choroba po raz drugi i teraz jeszcze te przeszkody spowodowaly ze nie mam czasem juz sily i poprostu chce zeby ta walka o ta dzidzie juz sie skonczyla... z jednej strony ciesze sie ze nie mam wiecej mrozaczkow szkoda tylko ze sa kiepskiej jakosci... czuje ze jestem bliska poddania sie... u mnie ten strach przed rozmrazaniem zarodkow jest duzy po ostatniej stymulacji mialam tez 4 mrozaczki z czego trzy nie przetrwaly rozmrazania - dlatego boje sie ze sie nastawie a pozniej znowu nic z tego... strasznie to nasze zycie w takim oczekawianiu i smutku....
Lindi77
Zuzia2011 ....wiesz co ja przy pierwszym ISCI miałam fraxiparine i nie wiem czy mi się wydaje ale bezproblemowo zaciążyłam...a miałam tylko jednego blastka...Teraz dostała tez świeżaka jednego blastuisa w super klasie i doooopa...nie brałam fraxiparine i się nie chwyciło...ja odniosłam wrażenie ,że mi to pomogło.Teraz napewno dostanę te zastrzyki,bo już się pytałam lekarza czy mi je da.W Listopaadzie idę na transfer i będę też testowała to się okaże jaki skutek...Bałam się że te zastrzyki wpłyną na płód i coś będzie nie hallo....ale synuś zdrowy i wspaniale się rozwija.
reklama
Hope84
Okresu nadal brak ale to na dwoje babka wróżyła....albo wina leków albo ciąża...
Dzisiaj jest mój 12dpt....test sikany o czułości 25 wyszedł przed chwilą negatywny,więc nie robię sobie żadnych nadziei...w tym dniu blastki to chociaż cień cienia powinien być a tu ZERO!!!! Ale na co ja liczyłam,chyba na cud....idę popłakać do poduszki,jutro pojadę rano na krew....
Dzisiaj jest mój 12dpt....test sikany o czułości 25 wyszedł przed chwilą negatywny,więc nie robię sobie żadnych nadziei...w tym dniu blastki to chociaż cień cienia powinien być a tu ZERO!!!! Ale na co ja liczyłam,chyba na cud....idę popłakać do poduszki,jutro pojadę rano na krew....
Podziel się: