reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sham, nie oglądam zarodków, tylko rozmawiam z embriologiem i ich podziale, szybkości rozwoju i klasyfikacji.
Mój Dr powiedział że sam się nie spotkał żeby na 13 zapłodnionych aż 11 dotrwały do blastocysty, a kobieta ma endometrizę( umnkneło mi jaki stopień) ale lekarze wciskają kit że skutecznie obniża to jakośc komórek, a z przypadku tej pary sie to nie potwierdza, bo mają bardzo duzą ilość pięknych zarodków i na pewno będzie z tego ciąża a może i nie jedna:sorry:

reklama
martaczki w jakich dawkach brałaś lutinius??i jakie dawki brałaś??
dziewczyny bo ja biorę 3 razy po 1 tabletce- to chyba za mało

Ostatnia edycja:
ZUZIA w sierpniu wróciłam na stale do Pl..z tego co dowiadywalam sie to dla zarodkow z CRIO lepsze warunki i wiekszy sukces daje naturalny cykl tym bardziej jezeli nie ma sie żadnych problemow...jest owulacja, pecherzyk peka, jest cialko żółte..czy oni tam nie robia CRIO na naturalnym cyklu wcale??
nie wiem czy mnie pamietasz w lutym podchodziłysmy razem do transferu tzn w podobnym czasie i wtedy mi sie udalo a tobie nie ale widze ze u ciebie chyba tez sie udalo to gratuluje :-) ja to juz za 8 dni sie rozwiąze. Ja też mialam jeden wiekszy pęcherzyk drugi mniejszy i dwa serduszka ale niestety jeden ten mniejszy nie pretrwal i sie wchłonoł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry