reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka - Wiem ,że twarda babka jesteś i w twoim przypadku sprawdza się powiedzenie "co się odwlecze to nie uciecze" !!!!! Także pozdrawiam.

reklama
Lolitka...wysokosc bety zalezy od laboratorium.Powiem ci ze ja w 12dpt zrobilam bete u siebie w przychodni wynik 14...wcale nie bylam zadowolona z takiej wielkosci dodam ze sikaniec w tym dniu wyszedl z blada kreseczka...dwa dni pozniej powtorzylan w tym samym labie wynik prawie 26...niby przyrost byl no ale czarne mysli bo taka niska ...
15dpt pojechalam do kliniki zrobic bete i tu moje zdziwienie bo beta dzien pozniej wynosila 93...Jestem w 5tc ,a co do sikaczy ktore robilam od 12 dt to powiem ci ze te poczatkowe kreski nie zawsze byly ciemniejsze niz dnia poprzedniego tez sie wystraszylam...a krecha na tescie roznych firm (o tej samej czulosci)jest inna .Mam nadzieje ze cie troszke uspokoje najwazniejsze powtorz bete za 2 dni w tym samym labie.Pozdrawiam

Dagnes, mam zamiar zacząć stymulację jak tylko dostanę @ czyli 17-18 października. Jestem zakwalifikowana do programu rządowego. Zmieniłam klinikę z Invimedu na Invictę

kiki - daj znać jak poszło

Dziewczyny mam pytanie zaczyna mnie boleć głowa tzn. migrena mi się zaczyna , czy mogę wziąć apap czy nie , chociaż i tak zwykle na migrene mi on nie pomaga ale boję się że może mi ta migrena się rozwinąć a jak już to potem mam 2 dni boleści . Zwariować można.

Jo.M niby można Apap w małych ilościach, ale jeżeli Ci nie pomagał wcześniej to nie ma po co brać, bo też nie pomoże. Ja na początku ciąży miałam migreny średnio co 2 tyg, teraz troszkę rzadziej bo raz w miesiącu i nic nie brałam i nie biorę. Męcze się 3-4 doby. Troszkę ukojenia daje mi leżenie w ciemnym pomieszczeniu i chłodne okłady na czoło. A ja mam mega bóle, że aż miałam wymioty z bólu

Kobiety, czy któraś z Was leczy się w invimedzie we wrocławiu? próbuję znaleźć info o lekarzach, którzy tam przyjmują. jakie są Wasze opinie?

Jo.M - widzę, że cierpisz Kochana... wiem co to jest, moja mama cierpi na migreny... 3 maj sie

Lolitka
... nie wiem co Ci mam napisać... sama miałam przy pierwszym ivf taką betę i była to niestety ciąża biochemiczna... ale sprawdź jeszcze raz, może wzrośnie i będzie dobrze...

Kiki - jak u Ciebie?????

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny u mnie nie jest kolorowo
w 22 dpt mialam bete 574 a dzis 25 dpt tylko 942 wiec malo przyrosla.:-(
cala zaryczna, lzy lecialy mi jak grochy jechalam na wizyte na usg
na wizycie usg zrobione a na nim jest pecherzyk ale jest mniejszy niz powinien byc jak na ten wiek 25 dnia po transwerze. dr pokazal mi moje pierwsze usg kruszynki.
teraz musze wierzyc ze jakos kruszynka sie bedzie rozwijac. dr kazal czekac:-(
kolejna wizyta za tydz w piatek

Do góry