szyszka87
Fanka BB :)
dziewczyny a jak to jest z odstępem czasowym miedzy transferami? jeśli np transfer jest nieudany (odpukać..) to czy przy następnym cyklu można znów podejść do transferu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nvm ja miałam w 17 dc, a 13 dnia stymulacji, tzn ostatni zasztryk wzielam 12 dnia stymulacji wieczorem, a nastepnego dnia usg i estradiol ,naturalnie owu mam ok 16 dc, czyli na ostatnim usg przed wzięciem wieczorem pregnylu miałam tak: lewy jajnik 4 pech do 18mm, prawy jajnik 10 pech do 24mm a estradiol 10242 pmol/l (2790,7 pg/ml)a progesteron 5,07 nmol/l (1,59), generalnie o dwa dni wydłużył mi stymulacje zeby były większe pęchole ,! A planowana punkcja była na 13 dzien stymulacji czyli u mnie to był 15dc ?....a od 7 dnia stymulacji brałam cetrotide na niepekniecie pecherzykow a pobrali mi 13 z czego 8 było dojrzałych , 6 zaplodnilli i tyle sie zaplodnilo, dwa podali w 3 dobie, resztę trzymali do blastocysty, ale dwa przestały sie dzielić i tylko dwa dotrwaly,ale były złej jakości i nie było co mrozić , więc widzisz ,moze złej jakości wogole np ja mam komórki i dlatego tak jest, a kazał ci brać jakies witaminy na wzmocnienie komórek?dziewczyny,
mam pytanie w którym dniu cyklu zazwyczaj macie robione punkcje ???
zastanawia mnie jedna rzecz, moja komóreczka była za mało dojrzała i obumarła a może ją po prostu za wczesnie wyjeli bo w 12 dniu cyklu, a wydaje mi sie ze powinni gdzieś bardziej w połowie ok 15 dnia cyklu.
napiszcie mi prosze co myslicie, wiem ze to nic nie zmieni ale nie moge przestac o tym mysleć ...
dziewczyny a jak to jest z odstępem czasowym miedzy transferami? jeśli np transfer jest nieudany (odpukać..) to czy przy następnym cyklu można znów podejść do transferu?