reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lili - możesz dopisać mnie do kalendarza , bo u mnie wszystko zapisuje się 1ciągiem i nie wiem czemu. Zapisz proszę mój transfer 2 śnieżynek - 28.09.2013 Dzięki Ja mam zapisaną nospę forte

reklama
hej Dziewczynki...

to jest jakiś znak, już druga osoba mi współczuje :-D Jo.M. - nie masz czego mi współczuć, jestem po transferze i czekam na testowanie do 9.10 :-) mam nadzieję że te współczucia nie będą prorocze... :szok:

miłego dnia Dziewczynki!

Sylwia, no właśnie... zastanawiałam się co z ta nospa.. lekarz nic mi nie mówił, ale w razie skurczy rozumiem ze mogę ją sobie zapodać... z tym, że mam tylko no-spe forte - dzielić ją na pół i zażyć? jak często mogę ją brać?

Ann - sorki , współczuję to było do n.v.m. tylko coś mi się poprzestawiało i wiadomości zapisują się w 1 ciągu. Mi chodziło o to że razem miałyśmy transfer

Jo.M. spoko:-) miałyśmy razem transfer, zgadza się... gdzie podchodziłaś do procedury? widzę ze testujesz 7.10. ja robie bete 9.10, czyli 11 dni po transferze... małaś blastka podanego? ja 2 maluszki -3 dniowe

sham - jakoś leci , dzięki. Trochę zaczyna mnie uciskać na podbrzusze także idę po nospę. Na serio najgorszy ten okres od transferu do bety ale co zrobić.

reklama
Ann - ja miałam podane 2x 3 dniowe śnieżynki. Też powinnam później testować ale w 9dpt powinno coś być jeżeli fasola zakiełkowała. Ja podchodziłam w Katowicach Gyncentrum. Jakie dali Ci leki , bo ja mam 3x1 estrofem , 1x1 encorton , 1x1 fraxiparina , luteina 3x4 i dodałam sobie 2x1 douphaston i zastanawiam się nad acardem jeszcze?

Do góry