reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Dziewczyny, mam pytanie. Dr po transferze na skurcze mówili Wam, żeby brać nospę czy nospę forte??
Zwykłą nospę 3 razy dziennie. Później też brałam no spę forte, ale to było po pęknięciu krwiaka na początku ciąży - i miałam przepisaną ją 2 razy dziennie po 1 tabl.
Ann84
Fanka BB :)
hej Dziewczynki...
to jest jakiś znak, już druga osoba mi współczuje Jo.M. - nie masz czego mi współczuć, jestem po transferze i czekam na testowanie do 9.10 :-) mam nadzieję że te współczucia nie będą prorocze...
miłego dnia Dziewczynki!
to jest jakiś znak, już druga osoba mi współczuje Jo.M. - nie masz czego mi współczuć, jestem po transferze i czekam na testowanie do 9.10 :-) mam nadzieję że te współczucia nie będą prorocze...
miłego dnia Dziewczynki!
Ann84
Sylwia, no właśnie... zastanawiałam się co z ta nospa.. lekarz nic mi nie mówił, ale w razie skurczy rozumiem ze mogę ją sobie zapodać... z tym, że mam tylko no-spe forte - dzielić ją na pół i zażyć? jak często mogę ją brać?
Ann84
Jo.M. spoko:-) miałyśmy razem transfer, zgadza się... gdzie podchodziłaś do procedury? widzę ze testujesz 7.10. ja robie bete 9.10, czyli 11 dni po transferze... małaś blastka podanego? ja 2 maluszki -3 dniowe
reklama
Jo.M.
Ann - ja miałam podane 2x 3 dniowe śnieżynki. Też powinnam później testować ale w 9dpt powinno coś być jeżeli fasola zakiełkowała. Ja podchodziłam w Katowicach Gyncentrum. Jakie dali Ci leki , bo ja mam 3x1 estrofem , 1x1 encorton , 1x1 fraxiparina , luteina 3x4 i dodałam sobie 2x1 douphaston i zastanawiam się nad acardem jeszcze?
Podziel się: