reklama
mazenka
Fanka BB :)
zula na następny dzień po transferze zaczęłam brać progynova21, utrogest dowcipnie, metrelef spray do nosa i jednorazowo wstrzyknęłam 1/4 ampułki brevactid5000. Wszystko oprócz zastrzyku biorę do tej pory. A z ANA mam się zgłosić do kliniki reumatologicznej bodajże w 8tc. na badania .
lawendowy sen też chciało mi się wymiotować, współczucia .
Oktavi mi powiedzieli, żeby ogólnie się oszczędzać, nie forsować, odpoczywać na ile to możliwe. W sumie tak mnie brzuch bolał, że i bez tego bym odpoczywała . A wydaje mi się, że to bardziej o skręt jajników może chodzić, bo są wtedy tak napuchnięte, że ojoj.
lawendowy sen też chciało mi się wymiotować, współczucia .
Oktavi mi powiedzieli, żeby ogólnie się oszczędzać, nie forsować, odpoczywać na ile to możliwe. W sumie tak mnie brzuch bolał, że i bez tego bym odpoczywała . A wydaje mi się, że to bardziej o skręt jajników może chodzić, bo są wtedy tak napuchnięte, że ojoj.
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Zula jadę dzisiaj, mam wizytę na 17.20, ale mam złe przeczucia. Dodzwoniłam się do kliniki, pani z rejestracji powiedziała, że nie ma wpływu na to , że lekarz nie zareagował na mój sms. Rozumiem, cóż ona może. Po prostu pojadę dzisiaj, ale to będzie raczej moja ostatnia wizyta związana z tym transferem. Uważam, że zostałam potraktowana niepoważnie. Musze poszukać innego lekarza.Brzuch znowu mnie dzisiaj boli i mam niewielkie brązowe plamienia. Obawiam się żę to już za późno, ale cóż nadzieja umiera ostatnia.
malailoncia
Aktywna w BB
dzidzius, trzymaj się myśli, że beta była ładna! Mojej koleżanki szwagierka plamiła-krwawiła przez pierwsze 3 m-ce ciąży, jest po 40-tce i bawi pięknego Marcinka!
zula_5, Jogo, lawendowy_sen, Oktavi, Maya_25 dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Już jesteśmy spakowani, wyjeżdżamy wieczorkiem. Mam nadzieję, że odreagujemy, odpocznę i przygotuję się do przyjęcia następnej kruszynki Kiedyś musi się udać!
zula_5, Jogo, lawendowy_sen, Oktavi, Maya_25 dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Już jesteśmy spakowani, wyjeżdżamy wieczorkiem. Mam nadzieję, że odreagujemy, odpocznę i przygotuję się do przyjęcia następnej kruszynki Kiedyś musi się udać!
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Malailoncia, trzymaj się kochana i odpoczywaj. Mam nadzieję, że już niebawem spełni się twoje marzenie. Może kiedyś się poznamy na korytarzu naszej kliniki. Miłego wypoczynku.
mazenka - a ten brevactid5000 to miałaś faktycznie dopiero po transferze czy po punkcji lub przed nią. Wydawało mi się, że to lek który działa jak ovitrelle.
dzidziuś - ja tam myślę, że będzie dobrze. Daj koniecznie znać a ja mocno &&&&&&&&&&&&
dzidziuś - ja tam myślę, że będzie dobrze. Daj koniecznie znać a ja mocno &&&&&&&&&&&&
mazenka
zula brevactid5000 wzięłam pierwszy raz po stymulacji, jedną ampułkę. Po tym miałam punkcję. I byłam zdziwiona, że dzień po transferze rano mam wziąć 1/4 ampułki. P. doktor powiedziała, że pomoże mi to by nie odrzucić zarodka, czy coś w tym stylu. Byłam tak zakręcona wtedy, że nie pamiętam dokładnie jej słów.
kwiatuszekq20
dzidzius czekamy na wiesci a ty podchodzilas z refundacji czy normalnie?
reklama
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Jak wrócę od Gina, dam wam znać. Trzymajcie kciuki:-)
Podziel się: