dzidzius dobrze, że plamienie ustępuje, ale to skandal, że doktor się z Tobą nie kontaktuje w takiej sytuacji. Mimo, że jest lepiej pojedz tam bez terminu, bk muszą Cię z miejsca przyjąć. Albo chociaż idź do lekarza w swoim mieście sprawdzić, czy wszystko okej. A musi być:-). Niedobry ten doktorek
.
ona bolało przebijanie? Biedna, dobrze że to już za Tobą. Teraz już będą same przyjemne 'cierpienia'hehe :-).
aniaania ja nic nie wiem o prolaktynie, nawet nie wiem jaki mam jej poziom, niestety nie pomogę.
malailoncia to teraz odpoczywaj, ooj jak ja tęsknię za piwkiem na plaży. .. I wracaj silna i naładowana pozytywnymi emocjami
.
Gizas gdzie oni tyle pęcherzyków znaleźli?
Gratulacje! To niech się teraz pięknie zapładniają
. Mi badali progesteron przed samym transferem, po już był wynik i powiedzieli co brać i ile.
martaczi to rzeczywiście masz teraz ciężko. Nie wiem jak oni sami mogą nie wiedzieć, kiedy będą robić imsi
. To kto ma wiedzieć, masakra jakaś.
zula słońce jak się dzisiaj czujesz, lepiej coś? Szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie, zrobiłybyśmy party
A tak poważnie, długo będziesz sama?
Oktavi super wynik
, brzuszek boli?
Mayasuper, że wróciłaś:-)
Ja miałam kolejną ciężką noc, ból żołądka mnie obudził, całe szczęście po 20 minutach przeszedł. Wynazłam na innych forach, że niektóre dziewczyny we wczesnej ciąży tak mają, to może mieć związek z hormonami? Zniosę wszystko, ale przyjemne to nie jest
.
A poza tym humor mi dopisuje, miłego dnia dziewczyny
.