reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka - super że tak niewiele zostało już do stymulacji, coraz bliżej upragnionego szczęścia:tak:, myślę że jesteś dzielna i zniesiesz wszystko, a o tym małym bólu szybko zapomnisz:tak:

reklama
jogo - a dostalas cos na infekcje zeby zapobiec? mysle o tym caly czas. tutaj nie daja ale czesc klinik chyba daje jakies tabletki zeby uniknac zakazenia czy infekcji (tak jak przy punkcji)

maya - spoko bedzie. a bolu juz zapomnialam, anim sie pojawi:) wszystko sie zrobi dla natalii:) bo tak bedzie miala na imie:)
a wracajac do twego posta z wczoraj - jesli masz takei podejscie do dawczyn komorki to ja ze swojej strony moge tylko zachecic. oczyszczanie organizmu wazne i przygotowania ale szanse na drastyczna zmiane sa niewielkie. jesli tobie wszystko jedno czy twoje czy kogos innego komorki z powodow ktore napisalas - to ja bym dlugo nie myslala

aniaania przykro mi :-(. A który to był dpt? masz mrozaczki? tulę.

lolitka masz rację, robi się wszystko. Piękne imię:tak:.

Maya w takim razie ja też bym się długo nie zastanawiała;-).

lolitka nie nic nie dostałam ale na szczęście tez nie było takiej potrzeby. Jesli cię to gnebi to zapytaj lekarza moze ci da lub weź na własna rękę.

lolitka - bardzo ładne imię, Natalia Ci wszystko wynagrodzi:tak:

Co do komórek dawczyni to ja już jestem coraz bardziej pewna. Owszem, gdzieś tam wewnątrz się zastanawiam czy po wprowadzeniu pewnych zmian z dietą ( z niej i tak nie zrezygnuję ) i nowymi lekami nie byłoby lepiej, ale tak jak już wcześniej pisałam tego ponownego rozczarowania związanego z brakiem zarodków i transferu chyba już nie udźwignę psychicznie.
Zaczęłam nawet więcej czytać na ten temat, ponoć pod tym względem świetna jest Salve Medica w Łodzi, koszt podobny do tego jaki ja teraz poniosłam, więc nie jest tak źle. Nie wiem tylko jaki jest okres oczekiwania, chyba do nich dzisiaj zadzwonię. Nie wiem tylko ze względów finansowych kiedy to będzie możliwe, całość rezerwy finansowej poszła teraz na procedurę, a wcześniej zainwestowaliśmy w firmę. Może jak w końcu firma zacznie przynosić zyski a nie straty to będę mogła zacząć coś więcej planować. Jestem osobą która lubi szybko działać i ta perspektywa oczekiwania mnie przytłacza, ale muszę nauczyć się cierpliwości:tak: Zresztą to nawet może i dobrze, upłynie czas, wyciszę się i będę miała pewność że to jest w 100% przemyślana decyzja, teraz skupię się na sobie.

reklama
Do góry