reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lolitka - na prawym jajniku mam 3 pęcherzyki, mają już ok 15mm, a na lewym 2 ale są takie malutkie, że lekarz powiedział że nie mają szans nadgonić...Dziękuję Ci za pocieszenie, w sumie to najważniejsze żeby chociaż był jeden zarodek i chociaż ten jeden dał upragnioną ciążę...Martwi mnie też moje endometrium, ma na razie tylko 4 mm...Wiecie może ile rośnie endometrium na dzień?
ehhh od tych wszystkich emocji głowa mi pęka...Mogę coś wziaść na bół głowy, jest coś bezpiecznego? bo lekarz powiedział żebym lepiej nic nie brała, tylko jak mam wytrzymać????

kwiatuszek bardzo ładny wynik, zazdroszczę;-)

Oktawi - amh mam 0,49 tzn takie miałam prawie rok temu, od tego czasu pewnie jeszcze spadło, ale wyniku nie powtarzałam, bałam się:zawstydzona/y: idę krótkim protokołem, aczkolwiek stymulację miałam rozpocząć już w lipcu, ale niestety pojawiła się mała torbiel i przez miesiąc musiałam brać antyki na wyciszenie jajników, teraz już jest ok
A ty jakim szłaś protokołem, jakie miałaś dawki leków?
Ja brałam przez 2 dni gonal 450j.m., teraz już 300 j.m., lekarz mówi że to największe dawki , nie wiem czy tak jest rzeczywiście...

Lolitka nie wiem czy myslę o tym samym ale u nas już też zaczynają z obserwacją zarodków w tym systemie Primo Vision. Napewno ma to Salve Medica w Łodzi i chyba tylko oni, ale z czasem...

Dziewczyny ja mimo że się nie udzielam to cały czas czytam i trzymam kciuki . Poprostu narazie trochę muszę oddechu złapać od tego wszystkiego , żeby w październiku wrócić do walki. Także jesienią też będzie nas tu trochę. Pozdrawiam Was gorąco.

Hej dziewczyny! Niestety @ przyszedl i nie ma juz zadnej nadzieji dla mnie. Plakac juz nawet nie moge bo przez te wszystkie lata wyplakalam juz chyba wszystkie lzy. W tym momencie nie wiem co mam ze soba zrobic i jaka decyzje podjac. Walczyc dalej czy moze sie jednak poddac i pomyslec o adopcji? W tym momencie nawet nie ma mowy o racjonalnym mysleniu wiec daje sobie kilka tyg na doprowadzenie sie do porzadku. W tym momencie ogarnia mnie smutek, zal, rozczarowanie i ogromna zlosc na ta cala sytuacje, ale to chyba normalne w takiej sytuacji. Nadal chyba nie dociera do mnie to co sie wydarzylo!!!!! Nie moge zrozumiec dlaczego zycie potrafi byc tak okrutne!!!? :wściekła/y:
Jogo ja sie lecze w Szkocji, to bylo moje drugie ISCI a trzeci transfer gdyz przy pierwszym cyklu mialam 1 mrozaczka, teraz niestety nie mam zadnych.

reklama
Do góry