reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dark: owszem sie wykluczaj w tym sensie ze maaz wysokie fsh swiadczace o niskiej rezerwie i wysokim amh swidczacym o dobrej rezerwie. Ktos gdzies zrobil blad na moje oko

No własnie tak mi sie wydaje, a najlepsze jest to, że oba badania robiłam w tym samym laboratorium, ale AMH ok dwa miesiace temu a FSH niecały miesiąc temu. Dziwne rzeczy...
Ale ok dwa m-ce temu miałam tez liczona ilość pęcherzyków antralnych- chyba tak się to zwie to dr mówił, że jestb ich sporo i wygląda wszystko dobrzee...
lolitka dziękuję za odp

lawendowy - strasznie się cieszę razem z Tobą:) cleaxane masz na przeciwciała przeciwkariolipinie czy jak?
mazenka - super wynik. Jak się czujesz? Brzuch przestał rosnąć?
jogo - miałam cztery szczepionki. Uczunie jest jak ukąszenie. dziewczyny niektóre to mazgaje i straszą, że to boli. Jak na tym się rozklejają to co dopiero będzie na porodzie:) A poważnie to ja sama jechałam 300km w jedną stronę po szczepionkę po czym wsiadałam za kierownicę i znów 300 do domu a do południa zawsze byłam w pracy... Z tych 4 podróży mam na pamiątkę 2 mandaty za przekroczenie prędkości ale przecież musiałam zdążyć, hehe. Co to wskazań to mam przeciwciała przeciwplemnikowe i to niby na nie miały być te szczepienia ale jak się później okazało prof M szczepi wszystkich a mnie tymi szczepionkami tylko zaszkodził bo nie szczepi się osób z przeciałami ANA2 a ja takie mam i po tych szczepieniach czterokrotnie mi one wzrosły!!! Ale mądry człowiek po szkodzie...
Dzidziuś - jak możesz mieć objawy? przecież Twój zarodek ledwo się w brzuszku porozglądał. Cierpliwości trochę:)

Sham - Mnie wczoraj bolały nerki i wątroba to też zwiększyłam ilość pitych płynów i wcięłam essenciale forte. Tak poza tym jest ok:) No i mam odruch wymiotny na widok tych wszystkich tabletek, które biorę:)

Darka, Lolitka u mnie z wynikami podobnie dziwnie niby AMH o,5 więc mocno obniżona rezerwa, a FSH 9,6 więc jeszcze w normie... lekarz zobaczył i się nie zdziwił :baffled:

Dziewczyny mam pytanko. Czy ktoras z Was miala kiedys wodniste przezroczyste uplawy po transferze? Dzis jest moj 6 dzien po i wlasnie dzis i wczoraj zauwazylam u siebie takie uplawy. Nigdy wczesniej tego nie zauwazylam :no:

Kwiatuszekq20 trzymam kciuki za owocne ivf :))) Czy wiesz może czy są jeszcze miejsca na liście do refundacji? Jesteś zadowolona z tego szpitala? My chcemy do ivf podejść na koniec 2013 choć wolałabym raczej Invimed niż Polną. Zlecili Ci dodatkowe badania czy zabiegi? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

hej dziewczyny.
Jestem już po transferze z1 zarodka klasy 8A i zobaczymy co będzie dalej . Na razie znikam muszę się wylączyc i nie myślec więc dam znac za jakis czas czy jest ok czy jednak dupa blada . Trzymam za Was kciuki a wy myślcie czasem o mnie

reklama
Labo: piekny zarodek. Moj synek jest z takiego. Naprawde trzymam kciuki za ciebie i twojego szkrabika

Wiola: nie mialam chyba nigdy takich: ani przy udanej ciazy ani przy niepowodzeniach

Do góry