reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mazenka - wow, ale ilość , super!!!gratulacje! co do bólu to nie pomogę bo to też będzie mój pierwszy transfer, ale pamiętam że dziewczyny pisały że w dniu punkcji może boleć brzuch, później powinno być lepiej, pij dużo wody i obserwuj się, a jak będzie coś niepokojącego to dzwon do gina

dzidzius to czekanie jest najgorsze, ale spróbuj się jakoś zrelaksować, spraw sobie jakąś przyjemność, poczytaj książkę, obejrzyj komedię, czas szybko zleci, zobaczysz

lawendowy - ale szybko, super:-) może mnie nadgonisz i będziemy miały w podobnych dniach transfer, a później betę, będzie nam razem raźniej czekać:-)

reklama
mazenka super wynik oby tak dalej!!! trzymam kciuki!!!
dzidzius118 tylko spokoj moze cie uratowac. Na objawy jeszcze za wczesnie. ja jestem 5 dni po transferze i nie mam zadnych objawow, doslownie nic, zero! Nawet piersi mnie nie bola. Nie wiem czy to dobrze czy zle, ale nie moge nic zrobic tylko czekac. Wiesz jak mam dola to slucham muzyki relaksujacej- nawet dziala. Trzymam kciuki za nas wszytskie!!!

lawendowy bardzo się cieszę, a kiedy zaczynasz.?
marzenka super wynik, mnie po punkcji nic nie bolało i nie byłam opuchnieta ale to sprawa indywidualna
dzidzius118 zajmij się czymś co zajmie twoje myśli a dni do testowania zleca jak z płatka trzymam kciuki!

lawendowy już wiem ze jutro sorki nie doczytalam kciuki&&&&
zula a czy ciebie szczepionki bolaly i ile ich mialas? A tak w ogóle to mieliście jakieś wskazania czy tak wam profilaktyczne profesorem kazał zrobić?
a czy któraś z was wie ile czeka się na wynik z biopsji endo bo ja już 3 tyg czekam?

Witam, dzięki za słowa wsparcia i rady:-) Niestety nadal depreska, dzisiaj rano wybuch płaczu. Wczoraj rano i dzisiaj od rana mam ból brzucha jak na @. Bardzo się boję że nic z tego. Trudno mi myśleć o czymś innym. Przepraszam że o tym truję, ale już nie wiem co ze sobą zrobić:sad:

reklama
Witam!Dziewczyny jako, że jesteście bardziej doświadczone to mam pytanie (wizytę mam jutro, ale niepokoją mnie wyniki badań i buszuję po necie w celu rozjasnienia umysłu i nic;( )
A więc jutro mam wizyte kwalifikacyjna do ref in vitro, czekałam tylko na wyniki badań, a więc dziwi mnie moje AMH- 3,9 i FSH- 10,8 czy te wyniki sie troche nie wykluczaja?
Bardzo prosze o odp
pozdrawiam

Do góry