reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bombelku, tylko spokojnie :) Nie ma sensu robić bety jutro. Bete powinno się robić conajmniej co 2 dni, żeby określić czy przyrost jest poprawny. Teraz już się nie denerwuj. Wlacz sobie jakiegoś wyciskacza łez. Zrób sobie pyszna przekaske i delektuj się byciem w ciąży. Zamartwianie nic Ci nie da. Będzie jak ma być. My tu trzymamy kciuki żeby betka ładnie rosła.

reklama
Dziewczyny dzięki, poryczeliśmy się we dwoje z mężem. Wierze w to, że beta bedzie rosła. Jesteście nieocenione po prostu, takiego wsparcia nigdzie nie dostałam. :-D

ewka
jak Twoje crio ? pamietam, że miałaś jakiś problem z tym

dziewczyny wczoraj miałam zacząć stymulację, zrobiłam E2 (25) i LH (3,5) ale nie zaczęłam zastrzyków bo moje LH jest jeszcze za wysokie a ma być poniżej 2,5, to był 10 dzień po dipherelinie, w poniedziałek mam powtórzyć LH a we wtorek USG i wtedy stymulacja, ale czy to LH mi zmaleje do poniedziałku ?????
strasznie się boje tych zastrzyków bo jestem w grupie osób którym zagraża hiperstymulacja, wtedy miałam dawkę 150j, a teraz 125,, ale czy mniejsza dawka gwarantuje że nie będzie hiper ?

gratulacje dla BOMBEL :)))

bombel życzę aby betka pięknie przyrastała
nifmuś nie stresuj się na zapas ja też mam wysokie FSH i się wystymulowałam miałam podane 2 zarodki klasy A6 i A5 wszystko będzie dobrze lekarz wie co robi trzymaj się

reklama
Do góry