Bombelku, tylko spokojnie
Nie ma sensu robić bety jutro. Bete powinno się robić conajmniej co 2 dni, żeby określić czy przyrost jest poprawny. Teraz już się nie denerwuj. Wlacz sobie jakiegoś wyciskacza łez. Zrób sobie pyszna przekaske i delektuj się byciem w ciąży. Zamartwianie nic Ci nie da. Będzie jak ma być. My tu trzymamy kciuki żeby betka ładnie rosła.
reklama
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
bombel
Aktywna w BB
Dziewczyny dzięki, poryczeliśmy się we dwoje z mężem. Wierze w to, że beta bedzie rosła. Jesteście nieocenione po prostu, takiego wsparcia nigdzie nie dostałam. 

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
w koncu jakies dobre wiesci
bombel - kciukasy za przyrosty
bombel - kciukasy za przyrosty
ewka
jak Twoje crio ? pamietam, że miałaś jakiś problem z tym
dziewczyny wczoraj miałam zacząć stymulację, zrobiłam E2 (25) i LH (3,5) ale nie zaczęłam zastrzyków bo moje LH jest jeszcze za wysokie a ma być poniżej 2,5, to był 10 dzień po dipherelinie, w poniedziałek mam powtórzyć LH a we wtorek USG i wtedy stymulacja, ale czy to LH mi zmaleje do poniedziałku ?????
strasznie się boje tych zastrzyków bo jestem w grupie osób którym zagraża hiperstymulacja, wtedy miałam dawkę 150j, a teraz 125,, ale czy mniejsza dawka gwarantuje że nie będzie hiper ?
gratulacje dla BOMBEL
))
jak Twoje crio ? pamietam, że miałaś jakiś problem z tym
dziewczyny wczoraj miałam zacząć stymulację, zrobiłam E2 (25) i LH (3,5) ale nie zaczęłam zastrzyków bo moje LH jest jeszcze za wysokie a ma być poniżej 2,5, to był 10 dzień po dipherelinie, w poniedziałek mam powtórzyć LH a we wtorek USG i wtedy stymulacja, ale czy to LH mi zmaleje do poniedziałku ?????
strasznie się boje tych zastrzyków bo jestem w grupie osób którym zagraża hiperstymulacja, wtedy miałam dawkę 150j, a teraz 125,, ale czy mniejsza dawka gwarantuje że nie będzie hiper ?
gratulacje dla BOMBEL
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
wera
o jakim Ty LH mowisz przy dlugim protokole? a co ma LH do wyciszania? nigdy nie slyszalam.... gdzie sie leczysz?
o jakim Ty LH mowisz przy dlugim protokole? a co ma LH do wyciszania? nigdy nie slyszalam.... gdzie sie leczysz?
Podziel się: