reklama
mazenka
Fanka BB :)
joasiaw zapraszam na mojego bloga, tam dosyć dokładnie opisałam pierwszą wizytę Niepłodność & ICSI Pierwsza wizyta | Niepłodność & ICSI i nic się nie bój, naprawdę nie jest strasznie i nie warto się stresować
joasiaw1987
Aktywna w BB
bardzo dziękuję za info.
dagnes78
i może to Ta, która będzie naszym małym Światełkiem już na resztę życia...
lawendowy_sen
dziewczyny czy podczas stymulacji bierzecie takie zastrzyki jak clexane ?
Ania, przy pierwszej próbie musiałam brać clexane 0,4 od dnia transferu do dnia testowania.
A teraz mam wskazanie do stosowania clexane 0,6, ale od pierwszego dnia antyków. A jak sie uda, to czeka mnie branie tego specyfiku cała ciażę.
aniaania27
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny chciałabym sie zapytac czy ktoras z was przyjmowała gonal f? prosze o odpowiedz i w jakiej dawce?
zielone_jabłuszko
Początkująca w BB
hej, ja przyjmowałam gonal f w dawce 150 . Jak coś zostało mi jedno całe opakowanie jak byś była zainteresowana
Ostatnia edycja:
aniaania27
Zaciekawiona BB
zielone jabłuszko-juz dzis kupiłam ale jak cos to bede pamietac, a ile dni stosowałas gonal f? i jakie były efekty to znaczy chodzi mi ile komorek powstało i co jeszcze dodatkowo stosowałas?
reklama
mazenka
Dziewczyny a ja jestem nienormalna, pojechałam do sklepu i zapomniałam psiknąć o 18:00 |(wyciszam się metrelefem w sprayu), skapłam się dopiero o 20:20 . Nic się nie stanie? Boże co do sekundy tego pilnowałam, nie zabrałam komórki z alarmem i taki błąd... Muszę o tym powiedzieć lekarzowi?
Podziel się: