reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczęta, robię wpis, ale bardzo nieprzyjemny ponieważ po raz 3 poniosłam porażkę dziś mialam wynik betahcg=0,2 w 6dpt niestety to już koniec mojej walki o moje szczęście... Dziewczyny życzę żeby chociaż Wam się udał. Pozdrawiam

reklama
sylwia a kiedy masz wizyte?

Według rozpiski w novum - pierwsze usg ma być pomiędzy 25-26 dpt. To wypada w przyszłym tygodniu na środę lub czwartek. Jeszcze się nie zapisałam, bo bardzo się boję. Jak miałam ciążę biochemiczną, to zapisałam się na wizytę, a tydzień przed nią poroniłam. Także to taka moja wewnętrzna obawa i jeszcze poczekam z umawianiem się na wizytę.

Buziulek 6dpt? A to nie za wcześnie?

dagnes a co z twoja kostka?? bo ja zwichnełam nogę i właśnie musze leżeć!!
Sylwia brawo :) piękna beta !!
martaczi dobrze zauważyłam ze zmieniłaś klinikę??
zulaa ty gdzie?? jak po ślubie?? :D kiedy teraz będziesz podchodziła??
Buziulek zrob bete jeszcze za te 2 dni
śiskam mocno

Ostatnia edycja:
Nie za wcześnie wg lekarzy w 6 dpt beta powinna być dwucyfrowa, żeby wykazać, że ciąża jest i rozwija się prawidłowo. Poprzednio miałam 3,8 i Pani dr powiedziała, że to za mało, że z zarodkiem coś jest nie tak i ta ciąża nie rozwija się tak jak powinna. To zapytałam się jaka powinna być beta w 10 dpt to mi powiedziała, że na poziomie między 50 a 70. Więc nie łudzę się, że wzrośnie do tego poziomu bo poprzednio wzrosło tylko do 17.

dagnes ja mam zwichnieta kostkę, po prostu...
byłam w szpiatlu wczoraj i lekarz poinformował mnie że na ostry dyzur przyjeżdza się tylko wtedy kiedy to zagrażą zyciu !! kazał mi leżeć okłady robić !! zrobił zdjęcie- nic nie jest pęknięte !!
noga spuchnięta boli !! i już nie tylko boli ta skręcona noga- boli również druga noga !!!bo na nią staję gdy chcę się gdzieś przemieścić !!a Ty jakie masz zalecenia??

a my w sb mamy wizytę u lekarza, jutro muszę pdjechać zrobić badanie tsh i zobaczymy czy dalej mam brać leki !! a do crio podchodzimy w pazdzierniku !! w sierpniu jedziemy na wakacje, potem miesiac przygotowana organizmu i podchodzimy

sham, przede wszystkim zastrzyki przeciwzakrzepowe, moja noga też spuchneła i to konkretnie, a na drugi dzień zrobiły mi się siniaki i krwiak. Mam 2 tyg. w stabilizatorze i najlepiej nie stąpać, a na karcie informacyjnej mam napisane, ''chodzenie tylko o dwóch kulach'' . Dziś jak spróbowałam iść to mało się nie zabiłam....

noto niezle dagnes a gdzie się dorobilaś z kręcenia??
i ja mam krwiaka czy siniaka :/
czy ja dobrze widzę że do crio będziecie podchodzić na jesieni?? bo ja też :)

reklama
witam,
Przepraszam, że wtrącam się w wasze rozmowy ale chciałabym dowiedzieć się kilku rzeczy dotyczących in vitro. Pewnie już wcześniej o tym pisałyście, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie skupić się na poszukiwaniach.
W środę mam pierwszą wizytę w Białymstoku w klinice bocian, strasznie się boje i denerwuje. Chciałabym się dowiedzieć coś o waszej pierwszej wizycie.Jakie wykonywali wam badania, a jakie miałyście ze sobą? Wiem, że to kwestia indywidualna, ale bardzo proszę o odp.
Czytam wszystkie możliwe fora oraz strony poświęcone tej tematyce i tak naprawdę nie wiem już nic:)
Może wy mi pomożecie....

Do góry