Witajcie dziewczęta, robię wpis, ale bardzo nieprzyjemny ponieważ po raz 3 poniosłam porażkę dziś mialam wynik betahcg=0,2 w 6dpt niestety to już koniec mojej walki o moje szczęście... Dziewczyny życzę żeby chociaż Wam się udał. Pozdrawiam
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
sylwia a kiedy masz wizyte?
Według rozpiski w novum - pierwsze usg ma być pomiędzy 25-26 dpt. To wypada w przyszłym tygodniu na środę lub czwartek. Jeszcze się nie zapisałam, bo bardzo się boję. Jak miałam ciążę biochemiczną, to zapisałam się na wizytę, a tydzień przed nią poroniłam. Także to taka moja wewnętrzna obawa i jeszcze poczekam z umawianiem się na wizytę.
Buziulek 6dpt? A to nie za wcześnie?
dagnes a co z twoja kostka?? bo ja zwichnełam nogę i właśnie musze leżeć!!
Sylwia brawo piękna beta !!
martaczi dobrze zauważyłam ze zmieniłaś klinikę??
zulaa ty gdzie?? jak po ślubie?? kiedy teraz będziesz podchodziła??
Buziulek zrob bete jeszcze za te 2 dni
śiskam mocno
Sylwia brawo piękna beta !!
martaczi dobrze zauważyłam ze zmieniłaś klinikę??
zulaa ty gdzie?? jak po ślubie?? kiedy teraz będziesz podchodziła??
Buziulek zrob bete jeszcze za te 2 dni
śiskam mocno
Ostatnia edycja:
dagnes78
Fanka BB :)
sham, mam zwichnięcie stawu skokowego II stopnia :-( a Ty?
Buziulek, nie za wcześnie?...
Buziulek, nie za wcześnie?...
Nie za wcześnie wg lekarzy w 6 dpt beta powinna być dwucyfrowa, żeby wykazać, że ciąża jest i rozwija się prawidłowo. Poprzednio miałam 3,8 i Pani dr powiedziała, że to za mało, że z zarodkiem coś jest nie tak i ta ciąża nie rozwija się tak jak powinna. To zapytałam się jaka powinna być beta w 10 dpt to mi powiedziała, że na poziomie między 50 a 70. Więc nie łudzę się, że wzrośnie do tego poziomu bo poprzednio wzrosło tylko do 17.
dagnes ja mam zwichnieta kostkę, po prostu...
byłam w szpiatlu wczoraj i lekarz poinformował mnie że na ostry dyzur przyjeżdza się tylko wtedy kiedy to zagrażą zyciu !! kazał mi leżeć okłady robić !! zrobił zdjęcie- nic nie jest pęknięte !!
noga spuchnięta boli !! i już nie tylko boli ta skręcona noga- boli również druga noga !!!bo na nią staję gdy chcę się gdzieś przemieścić !!a Ty jakie masz zalecenia??
a my w sb mamy wizytę u lekarza, jutro muszę pdjechać zrobić badanie tsh i zobaczymy czy dalej mam brać leki !! a do crio podchodzimy w pazdzierniku !! w sierpniu jedziemy na wakacje, potem miesiac przygotowana organizmu i podchodzimy
byłam w szpiatlu wczoraj i lekarz poinformował mnie że na ostry dyzur przyjeżdza się tylko wtedy kiedy to zagrażą zyciu !! kazał mi leżeć okłady robić !! zrobił zdjęcie- nic nie jest pęknięte !!
noga spuchnięta boli !! i już nie tylko boli ta skręcona noga- boli również druga noga !!!bo na nią staję gdy chcę się gdzieś przemieścić !!a Ty jakie masz zalecenia??
a my w sb mamy wizytę u lekarza, jutro muszę pdjechać zrobić badanie tsh i zobaczymy czy dalej mam brać leki !! a do crio podchodzimy w pazdzierniku !! w sierpniu jedziemy na wakacje, potem miesiac przygotowana organizmu i podchodzimy
dagnes78
sham, przede wszystkim zastrzyki przeciwzakrzepowe, moja noga też spuchneła i to konkretnie, a na drugi dzień zrobiły mi się siniaki i krwiak. Mam 2 tyg. w stabilizatorze i najlepiej nie stąpać, a na karcie informacyjnej mam napisane, ''chodzenie tylko o dwóch kulach'' . Dziś jak spróbowałam iść to mało się nie zabiłam....
dagnes78
Tak, myślę o końcu września. A skręcenie... hm, długa historia
sham ile masz mrożaków? Bo ja jeden ostatni z 5 szt.
sham ile masz mrożaków? Bo ja jeden ostatni z 5 szt.
reklama
joasiaw1987
Aktywna w BB
witam,
Przepraszam, że wtrącam się w wasze rozmowy ale chciałabym dowiedzieć się kilku rzeczy dotyczących in vitro. Pewnie już wcześniej o tym pisałyście, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie skupić się na poszukiwaniach.
W środę mam pierwszą wizytę w Białymstoku w klinice bocian, strasznie się boje i denerwuje. Chciałabym się dowiedzieć coś o waszej pierwszej wizycie.Jakie wykonywali wam badania, a jakie miałyście ze sobą? Wiem, że to kwestia indywidualna, ale bardzo proszę o odp.
Czytam wszystkie możliwe fora oraz strony poświęcone tej tematyce i tak naprawdę nie wiem już nic
Może wy mi pomożecie....
Przepraszam, że wtrącam się w wasze rozmowy ale chciałabym dowiedzieć się kilku rzeczy dotyczących in vitro. Pewnie już wcześniej o tym pisałyście, ale w chwili obecnej nie jestem w stanie skupić się na poszukiwaniach.
W środę mam pierwszą wizytę w Białymstoku w klinice bocian, strasznie się boje i denerwuje. Chciałabym się dowiedzieć coś o waszej pierwszej wizycie.Jakie wykonywali wam badania, a jakie miałyście ze sobą? Wiem, że to kwestia indywidualna, ale bardzo proszę o odp.
Czytam wszystkie możliwe fora oraz strony poświęcone tej tematyce i tak naprawdę nie wiem już nic
Może wy mi pomożecie....
Podziel się: