reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
moj ginek cos wspominal o scratchingu i o laparoskopi
aniaania27
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny mam pytanko. Jakie leki przyjmowałyscie podczas stymulacji chodzi mi o krótki protokół? i czy miałyscie zalecone tez jakieś witaminki? z góry dziękuje za odpowiedz
dagnes78
witajcie wszystkie ;-)
Tequila, ja nie uciekłam, jestem tu cały czas tez przygotowuje się malutkimi krokami na zabrania swojej ostatniej śnieżynki, myślę że koniec września. Za Ciebie trzymam kciuki, pamiętam Twoje wpisy Powodzenia!
Molla, skarbie, pisz jak po wizycie bo doczekać się nie mogę!
Buziulek Ty też bądź dobrej myśli, na pewno się uda!
A ja Dziewczyny zwichnęłam kostkę Jestem mega zła na siebie, bo na 2 tyg. lekarz dał mi zwolnienie.
Uziemiona, ze stabilizatorem na nodze...
Nie widzę Sylwii? Asia też zniknęła? :-(
całuje Was!
Tequila, ja nie uciekłam, jestem tu cały czas tez przygotowuje się malutkimi krokami na zabrania swojej ostatniej śnieżynki, myślę że koniec września. Za Ciebie trzymam kciuki, pamiętam Twoje wpisy Powodzenia!
Molla, skarbie, pisz jak po wizycie bo doczekać się nie mogę!
Buziulek Ty też bądź dobrej myśli, na pewno się uda!
A ja Dziewczyny zwichnęłam kostkę Jestem mega zła na siebie, bo na 2 tyg. lekarz dał mi zwolnienie.
Uziemiona, ze stabilizatorem na nodze...
Nie widzę Sylwii? Asia też zniknęła? :-(
całuje Was!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ania - sa rozne leki ale zwykle to jest gonatropina (gonal, puregon, menopur) i agonista (gonapeptyl diphereline, lucrin). i w dlugim i w krotkim sa podobne leki - roznia sie tylko iloscia i dlusosci podawania
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
dagnes jestem, jestem :-). Choć już o wiele mniej piszę. Staram się wypoczywać jak najwięcej i tylko zmieniam kanapę na łóżko i łóżko na kanapę . A u Ciebie słońce jakie plany? Kiedy wracasz po maluszka?
Miłego dnia dziewczynki.
Miłego dnia dziewczynki.
martaczi
Sylwia jak sie czujesz kiedy masz wizytę?
Tequila wreszcie wracasz!!! Witaj:-)
Molla na która masz wizytę?
Dagnes o rety masakra jak Ty to zrobiłaś?! pewnie boli? dlaczego dopiero po wakacjach wracasz po mrozaczki?
Tequila wreszcie wracasz!!! Witaj:-)
Molla na która masz wizytę?
Dagnes o rety masakra jak Ty to zrobiłaś?! pewnie boli? dlaczego dopiero po wakacjach wracasz po mrozaczki?
dagnes78
Sylwia, fajnie że jesteś, brakuje mi czasem Twoich wpisów
wracam na jesieni, koniec września pocz. października. Będziemy też chcieli zapisać się na rządowe. Przerobiłam ten ich regulamin, myślę że możemy się zakwalifikować, jeśli ten ostatni raz się nie uda. Miotam się tylko czy zmieniać lekarza czy nie.... ??
a Ty jak tam?? jakaś zmiana planów??
Lolita, byłam na Twoim blogu, fajnie piszesz na pewno będę podczytywać...
wracam na jesieni, koniec września pocz. października. Będziemy też chcieli zapisać się na rządowe. Przerobiłam ten ich regulamin, myślę że możemy się zakwalifikować, jeśli ten ostatni raz się nie uda. Miotam się tylko czy zmieniać lekarza czy nie.... ??
a Ty jak tam?? jakaś zmiana planów??
Lolita, byłam na Twoim blogu, fajnie piszesz na pewno będę podczytywać...
reklama
martaczi
aniaania27 co do witamin to na pewno kwas foliowy ja biorę oeparol i piję saszetki prenatal probaby i acard
Podziel się: