reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Molla kochana zostanie na 100000% ,mam nadzieję że moje mrożaczki też polubią mój ciepły brzuszek i zostaną ze mną! to moja ostatnia szansa,nie mogę doczekać się już wizyty,oby się wszystko poukładało jak powinno :)
Kurcze cieszę się że znowu tu jestem..idę nadrabiać dalej ;)

reklama
Tequila zostana,zostana na bank !!!
Zabierasz odrazu kilka,czy jeden. ja wzielam jeden i jak go odmrozili,ti mowili,ze slaviutki. Fakt,ze po ivf wzielam 2 najsilniejsE i odeszly :(.pierw jeden potem drygi,ale krwawienie wymiotlo :(
I jakos ten slabiutki sie wczepil :) i tak mysle,ze gdybym wziela znow 2 to nie wiem,czy slabiutkiego by micniejszy nie wyeliminowal.
Niby 2 wieksza szansa,ale zniw jak slaby,to mocny mu podbiera i ten slaby ma mniejsze szanse. Tak teraz analizuje wszystko,mam na to czas;),lekarz dawal mi male szanse,choc jej nie wykluczyl i fragmentacje mial i slabo podzielony w poriwnaniu do tamtych. Wiesz jak sie boje,serduszka jeszcze nie slyszalam,ale nigdy nie dobrnelam do tego tygodnia. Nie powiem podplamiam czasami,ale na brazowo,wiec bardzo nie schizuje,choc nie przecze ze pietra mam....nic,pozyjemy,zobaczymy
Trzymam kciuki za twoje PINGWINY!!! ;)
Buziaki

Molla szczerze powiedziawszy to nie wiem czy zabiore je w najbliższym czasie bo nie wiem czy pamiętasz ale poprzestawiało mi się wszystko i endometrium nie w takiej fazie było wiec ta wizyta dopiero pokaże czy jest ok w moim organiźmie (mam nadzieję ze tak) ale jak juz będzie tak daleko to wezmę dwa ,mam dwa ostatnie i w nich pokładam całą nadzieję
Dużo myślałam przez ten czas o całej procedurze in vitro i doszłam do wniosku że to toto lotek tyle że gra się o większe stawki tym nielicznym szczęsćiarzom udaje się wygrac ale nie zależy to kompletnie od nas
Twoj maluszek słabiutki postanowił pokazać całemu światu że da radę i już na kolejnej wizycie pokaże wszystkim jak silne ma serduszko!! zobaczysz,wiem że się boisz i martwisz i obawiam się że tak będzie do końca ciązy ,obawy z dnia na dzien nie znikną,ale uwazam ze to całkiem normane bo kazda mamusia troszczy się i martwi o swoje dziecko i wiesz pociesze cie..potem po porodzie tez sie bedziesz zamartwiać ,,,że kolki,ze nieprzespane noce..ząbkowanie..pierwsze upadki.. haha ale to będą najsłodsze zmartwienia na świecie i tego ci życzę z całego serca :)

Tequila - to już trzymam kciuki za czwartkową wizytę, będzie dobrze :tak:

Tak na marginesie powiem, że cena za bób z kosmosu. Rozmawiałam na ten temat ze sprzedawcą i powiedział, że o cenie za 4 zł na kg można tylko pomarzyć.

Lilia cichuteńko dziekuję aby nie zapeszyć ;) a bób już taniutki w porównaniu z cena wyjściową czyli 36zł/kg ;) te czasy gdy by za 3,50 juz mineły ...truskawek za 2,50 też juz chyba nie będzie hehe..:-D

reklama
Dziekuje kochana:)
Szczerze,to ja,marzylam o blizniakach,bardzo...bardzo,ale po kwietniu sie balam,ze sytuacja sie powtorzy,albo ze moj "niemlody" organizm zawali,ze jak nie wyjdzie,to juz koniec
Ale BLIZNIORY TO BYLO MOJE MARZENIE :)
Za Twoje pingwiniory wielkie kciukory i buziory!!!
Bedzie dobrze!!!

Ostatnia edycja:
Do góry