reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Asiula, przytulam Cię mocno. Nie wracaj do przeszłości, nie wspominaj, bo to jeszcze bardziej rani Twoje serce i Twojego męża. Teraz to najważniejsze skupić się na planowaniu ciąży. Masz wspaniałego mężczyznę przy swoim boku i wierzę, że już niedługo doświadczysz, jak to jest, kiedy mąż głaszcze, całuje rosnący brzuszek. I jak troszczy się nie tylko o Ciebie, ale również o nie narodzone jeszcze dziecko.
Trzymam kciuki i mocno Wam kibicuję.
Buziaczki.
Trzymam kciuki i mocno Wam kibicuję.
Buziaczki.
lawendowy_sen
Lilia, ja również jestem zdania, że nazwisk nikt nie będzie ujawniał na stronie MZ. Byłoby to wbrew prawu o ochronie danych osobowych, danych sensytywnych. A poza tym GIODO chyba by ich zlinczował. Także bez obaw.
kwiatuszekq20
asiula ja również wierze w to ze jeszcze sie spełnisz i bedziesz szczęsliwa i tego z całego serca życze każdej staraczce
Dawno mnie tu nie było (czasem Was podczytuję;-)) i przepraszam że tak się wcinam, ale strasznie mnie poruszyła historia Asi... Kochana współczuję ze tyle przeszłaś i że byłaś zmuszona podjąć tak trudną decyzję, ale wiadomo że zrobiłaś to w trosce o swoje zdrowie. Przykro mi bardzo że teraz z tego powodu nie chcą cię zakwalifikować do refundacji Ale może dziewczyny mają rację, może zapytaj w innej klinice, być może ktoś spojrzy na twoją sytuacje łaskawszym okiem, wiesz jak jest są ludzie i ludziska... Trzymam mocno za ciebie kciuki i mocno wierzę w to że będzie ci dane przeżyć jeszcze raz ciążę tak jak sobie to wymarzyłaś Ściskam mocno i powodzenia:-)
lawendowy_sen
Roxii, kupę lat!!! Całe wieki Cie tutaj nie było.
Lepiej mów szybko, co u Ciebie :-)
Lepiej mów szybko, co u Ciebie :-)
kaska31
Asiu bardzo ci wspolczoje ale dziewczyno ty przeszlas naprawde cie podziwiam za nieusunelac ciazy i ze masz corcie,trzymam kcioki za adopcje zarodka.Trzymaj sie kochana.
lawendowy dzięki:-) ja jestem tu cały czas, ale udzielam się na innym wątku, niestety nie mam na tyle czasu żeby jeszcze tu ogarnąć ale tak jak wspomniałam czasem tu wpadam i podczytuję co u Was i kibicuje każdej baaardzo mocno, tak bardzo bym chciała żeby wszystkim się udało....
A co u mnie?? A no rosnę sobie powoli jak na razie ciążę przechodzę dobrze i mam nadzieję, że tak pozostanie do końca, bo ja niestety z tych co muszą pracować prawie że do rozwiązania, więc dobre samopoczucie i zdrówko są mi potrzebne
Poza tym w czwartek mam usg i w końcu się dowiem kto tam siedzi i czy z dzidzą wszystko ok, już nie mogę się doczekać Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam mocno kciuki za same dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
A co u mnie?? A no rosnę sobie powoli jak na razie ciążę przechodzę dobrze i mam nadzieję, że tak pozostanie do końca, bo ja niestety z tych co muszą pracować prawie że do rozwiązania, więc dobre samopoczucie i zdrówko są mi potrzebne
Poza tym w czwartek mam usg i w końcu się dowiem kto tam siedzi i czy z dzidzą wszystko ok, już nie mogę się doczekać Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam mocno kciuki za same dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
reklama
lawendowy_sen
Roxii, w takim razie życzę dużo zdrówka i trzymam kciuki za wizytę. Koniecznie wpadnij tutaj na chwilę pochwalić się synusiem lub córeczką :-)
Podziel się: