reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak - dzięki za fluidki - oby pomogły:-)
mazenka - sprayem do nosa - to mnie zaciekawiłaś :-)

a i może nieśmiało się dopiszę do kalendarza

CZERWIEC:
26: Fusun - badanie beta hcg po ostatnim crio

LIPIEC:
01: Asia_77 - testujemy
biggrin.gif
( 9dpt)

03: Lawendowy_Sen - kolposkopia
15: Lawendowy_Sen - wizyta przed udanym IVF
Liiec
mazenka - stymulacja pięknych jajeczek
koniec lipca
zula- udane crio - po 6 latach starań jestem mamą na całe długie 9 miesięcy

SIERPIEŃ:
6: joasia2906 - histeroskopia
Sierpień/Wrzesień:
Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień:
Lawendowy_Sen - podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

WRZESIEŃ:
Wrzesień:
Dagnes - 4 podejście do crio
Wrzesień (może): Lilia♥
- przygotowania do crio
joasia2906 - crio (może)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja również Was podczytuję ,kibicuje Wam i podziwiam,mam również problem 5 lat starań 4 poronienia 3 nieudane inseminacje i ciągle łzy, przyczyna nie określona badania jak to stwierdził lekarz wszystkie możliwe mój mąż ma bardzo dobre wyniki mi z upływem czasu spadło amh -0,8 dlatego zdecydowaliśmy się na in vitro 17 czerwca miałam transfer 2 jedynych zarodków i już nie wiem co mam robić w poniedziałek miałam II weryfikacje moje b-hcg 0,1 lekarz delikatnie zasugerował niepowodzenie jutro mam znowu badania strasznie się boję dlatego chciałabym do was dołączyć ,z bliskimi nie potrafię o tym rozmawiać i czuje że zamykam się w sobie:-(

Ewelajna86,Fusun ależ nas trzymacie w napięciu!

lkasia Invimed prowadzący ciążę? Pierwsze słyszę, z tego co wiem kiedy wynik jest pozytywny i stwierdzają ciażę to się z Tobą żegnają, musisz wrócić do swojego ginekologa który cię skierował na zabieg, no chyba że się mylę...

mazenka MAM TAKĄ NADZIEJĘ! DZIĘKUJĘ!

Maya25 trzymam kciuki, nie mam problermu z amh więc nie znam tematu:( Ale któraś z nas na pewno coś Ci doradzi.

kaja74 witaj! U nas jak w rodzinie, kto wie może nawet nikt nie wspiera nas bardziej niż my same siebie! Ja też 17 go miałam transfer 2 zarodków ale ze mną już nic nie robili później,hmm...co to znaczy II weryfikacja? Już 24 go, 7 dpt robiłaś Betę?

Asia_77 myślami jestem z Tobą! Nawet tak nie mów bo jak to jak Wy się załamujecie to ja od razu razem z Wami! Kochana ja też mam mieszane uczucia, od godziny mam dziwny ból w podbrzuszu, już nie taki jak na @ a właśnie taki ponoć powinien być,znów te ból w lewym jajniku, silne ukłucia takie, człowiek zaraz ma najgorsze myśli. A przy pierwszym transferze czułaś się tak samo?

Maja weryfikacja inaczej nadzór nad inplantacją czyli badania b-hcg,estradiol i progesteron , pierwszą robi się 3 dni po transferze i następne co 3 dni , po I w sumie beta nie wyjdzie ale hormony są ważne i mi np.zmieniono dawkowanie lekarstw,ale chyba i to nic nie dało

Ja tylko w poniedziałek 24 -go zrobić progesteron, widocznie nic więcej lekarza nie niepokoiło bo moje wyniki wszystkie były od początku były bardzo dobre i bardzo dobrze przeszłam stymulację. Trzymam kciuki Kaja, powinna przyrosnąć ta Beta Twoja wydaje mi się ...

reklama
Do góry