reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
CZERWIEC:
26: Fusun - badanie beta hcg po ostatnim crio

LIPIEC:
01: Asia_77 - testujemy
biggrin.gif
( 9dpt)

03: Lawendowy_Sen - kolposkopia
15: Lawendowy_Sen - wizyta przed udanym IVF
Lipiec:
mazenka - stymulacja pięknych jajeczek

SIERPIEŃ:
6: joasia2906 - histeroskopia
Sierpień/Wrzesień:
Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień:
Lawendowy_Sen - podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

WRZESIEŃ:
Wrzesień:
Dagnes - 4 podejście do crio
Wrzesień (może): Lilia♥
- przygotowania do crio

joasia2906 - crio (może)

Ostatnia edycja:
Gotadora - ciesze się, że czujesz się już lepiej. Zdjęcia bąbelków super, a hammer pierwsza klasa :tak:

Fusun, Asia_77 - mam nadzieję, że tym razem Wam się uda. Mocno trzymam za Was kciuki :tak:

Lawendowy - trzymam kciuki, aby podejrzenia okazały się bezpodstawne.

ona232 - tak jak Gotadora napisała, musisz mieć plan działania. Ja bez niego ja nie funkcjonuję...

Jestem po wycięciu 3 brodawek, teraz czekam na usunięcie szwów i oczywiście wynik histopatologiczny :-( Trochę się denerwuje. Przede mną jeszcze 2 spotkania z chirurgiem w celu usunięcia kolejnych brodawek. W między czasie czekam jeszcze na wynik z romy. Przesunęli mi o 2 miesiące wcześniej kolonoskopie, mam 8 sierpnia. Jak wszystkie wyniki wyjdą dobrze to najprawdopodobniej pod koniec września zabiorę moje bąbelki. Trochę się ostatnio nie udzielam, ale w końcu dotarły moje meble do sypialni i jestem zawalona praniem i prasowaniem :-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki, spokojnej nocy.

hej dziewczyny oj ale mialam pracowity dzien padam na twarz

Madzialenak dziekuje za ten link - jesli przy okazji wizyty bedziesz mogla zapytac o ten pakiet badan to bede wdzieczna ale pewnie i tak bede musiala zadzwonic do placowki w mojej okolicy bo pewnie ceny sie roznia ale chociaz tak orientacyjnie:)

Drk - no to mamuska dzieciaczki juz masz w brzuszku - teraz czekamy na pozytywny tescik:) Odpoczywaj i ciesz sie maluszkami

Zula_5 dzieki za info odnosnie tych badan kurcze duzo tego chociaz nie powiem kilka z nich moge odchaczyc, ale wciaz troche tego jest... no bede musiala jakos zaplanowac urlop zeby je zrobic..

Gizas - jejciu ty to tez niezle przeszlas ale ciesze sie ze torbiel sie wchlania i bede trzymac kciuki zeby z tym AMH sie poprawilo zebys mogla zakwalifikowac sie do tego dofinansowania...

Fusun - nie masz pojecia jak bardzo chcialabym zeby sie Tobie udalo, bardzo bardzo bardzo.... Ewela tobie rowniez.,,

Ona232 - nie wiem co ci napisac kazda z nas bardzo przerywa porazke kazda z nas szuka wsparcia, zrozumienia a nawet kogos komu moze sie poprastu wyplakac... ja sama mimo ze minal juz miesiac od kiedy mialam miec tranfer (ale niestety oba maluszki nie przetrwaly rozmrazania) nie moge dojsc do siebie, wierze ze kiedys zostane mama ze i mi sie uda ale czasem czuje taka pustke ze nie moge sobie poradzic...

Hej Wszystkim z samego rana... nie moge juz spac oczywiscie moj synek (czytaj kociak) juz sie obudzil o 4 i stwierdzil ze nie ma co robic wiec pobudzi wszystkich domownikow:-D A teraz sam poszedl spac;-)

Zycze wszystkim milego i slonecznego dzionka i trzymam kcuki za testujace:tak:

reklama
Witam Was w ten ohydny, zimny, jesienny wręcz poranek.U mnie na razie bez zmian z samopoczuciem, piersi wciąż obolałe tylko sutki zmiękły i już nie bolą, brzuch mnie pobolewa szczególnie w nocy i nad ranem, trochę się bałam tej hiperki bo wydawało mi się że jest nienaturalnie duży ale mam wrażenie że to przez ten nieustannie pełny pęcherz, ciągle wlewam i wlewam litrami w siebie tą wodę...a później pól nocy w toalecie bo się ciągle budzę.

Wczoraj dzwonił lekarz, wyniki progesteronu ok, 9 prawie 10, więc stwierdził że teraz już tylko czekamy na Betę. Boże to już pojutrze...

Fusun ,Ewelajna86 ja chyba umrę do wieczora oczekując na te Wasze BETY! Dziewczyny błagam bądźcie dla mnie nadzieją!!!!!!!!!!!!

drk jak cudownie! Na pewno się wszystko uda! Ja nie miałam takich upławów o jakich piszesz ale owszem miałam dużo wydzieliny, no ale tak jak pisałam cały czas miałam wrażenie że to ta luteina mi wypływa.

ona232 rozumiem Cię, zresztą któż zrozumie Cię lepiej jak nie my.Pewnie jak mi się nie uda to też się załamię, ale jeszcze jestem dobrej myśli.

kwiatuszekq20 milion buziaków!!!!!!!!! :)

Do góry