reklama
Joasia2906 - cieszę się, że się odezwałaś, bo się martwiłam. Dlaczego uważasz, że scratching więcej Ci szkodzi niż pomaga?
Zula - dzięki. Ale miałaś przeżycia, współczuję Ci. Trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do zdrowia. Trzymaj się.
darii - cudne wieści
Zula - dzięki. Ale miałaś przeżycia, współczuję Ci. Trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do zdrowia. Trzymaj się.
darii - cudne wieści
U
Usunięty2
Gość
Lilia bo ja nigdy nie mialam problemow z endo...a w zeszlym miesiacu miala scratching i transfer zostal odwolany bo cos z endo bylo nie tak i moja lekarka postanowila jeszcze raz zrobic scratching w kolejnym cylku...no i zobaczymy co to da....
Zula - wspolczuje, czyli masz hiperke tak?? ile polezysz w szpitalu??
Zula - wspolczuje, czyli masz hiperke tak?? ile polezysz w szpitalu??
mazenka
Fanka BB :)
Jezu zula! Zdrowiej szybko, w szoku jestem. Trzymaj się tam mocno i wracaj prędko do domu . Wielkie współczucia, a miałaś klasyczne objawy ohss? To masz teraz naprawdę dużo komórek :-)
ona Fusun już Ci odpowiedziała, ja znam jedynie niemieckie procedury, to nie pomogę niestety.
darii super z pęcherzykiem
ona Fusun już Ci odpowiedziała, ja znam jedynie niemieckie procedury, to nie pomogę niestety.
darii super z pęcherzykiem
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dari jeszcze raz gratki
zula wracaj do zdrowia a swoja droga nioska z Ciebie
zula wracaj do zdrowia a swoja droga nioska z Ciebie
No i jestem już po transferze 2 blastusie są już ze mną, trzeci czeka do jutra na obserwacji. Jeszcze tylko wytrzymać 10 dni do testu i wszystko będzie jasne. Dziewczyny czy wy przy blastusiach testowałyście tak 10 -11 dni po transferze bo ja mam tak w rozpisce?
Zula trzymaj się kochana.
Darii strasznie się cieszę i gratuluję.
Zula trzymaj się kochana.
Darii strasznie się cieszę i gratuluję.
reklama
Podziel się: