reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ona - w 11 dpt kreska może być jaśniutka jak najbardziej; betę można robić o każdej porze, nie trzeba być na czczo. Ja bym się na Twoim miejscu cieszyła i biegła na betę. Zdjęcie można wstawić jak najbardziej (nie wstawiałam nigdy ale chyba poprzez tą ikonę "insert image"

reklama
ok to zrobie i wstawie same ocenicie ........czytalam tez w necie ze jak ta kreska pozniej pojawila sie to moze byc od jakiegos stezenia juz nie wiem co myslec:(

Ona mi w 9 dpt beta wyszła 23,78 a test pokazywał tylko jedną kreskę, dopiero od 10 dpt codziennie wychodziła mi jaśniutka druga kreska. Dopiero 17 dpt wyszła mi gruba widoczna druga kreseczka gdzie beta wynosiła 510 .

Ona, trzeba się zgłosić do jednej z klinik, która zostanie wyłoniona w konkursie ofert. Póki co konkurs trwa i nie wiadomo jakie kliniki będą robiły invitro z dofinansowaniem. Chociaż Invicta jest chyba pewna wygranej, bo do nich na wstępną listę można się zapisać :-)

reklama
Witajcie :-)

Ona jak pojawiła się druga kreseczka, to zaczy że jest dobrze. Ale ja na Twoim miejscu poszłabym na betę i nie katowała się sikaczami. Powiem Ci szczerze, że ja jeszcze nie robiłam sikacza. Betę możesz zrobić o dowolnej porze. Tylko upewnij się, do której pobierają krew. Ja zawsze robiłam w szpitalu i tam pobierają całą dobę i za godz zawsze już był wynik. Za to badanie płaciłam 26 zł

Dziewczyny, dzisiaj byłam na usg. I mam dobre wiadomości. Jest pęcherzyk, w macicy, czyli wszystko ok :-)

Do góry