reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej wszystkim,

Że tak powiem to znowu ja ale pewnie większość z was mnie nie pamięta. Na wstępie napisze, że dzięki in vitro mam śliczną córeczkę, która powoli zaczyna rządzić u mnie w domu. W tym momencie przygotowuję się do kriotransferu dwóch pozostałych mi zarodków. Co prawda nie stać mnie ni cholery że tak powiem ale co mi tam - nigdy nie będzie mnie stać a młodsza nie będę. Poza tym nie mogę żyć ze świadomością że moje dzieci są w zamrażarce. Dołączyłam ponownie bo martwię się jak to wszystko wyjdzie a nie chcę zadręczać wątpliwościami rodziny. Chciałam zapytać czy któraś z was słyszała o tym żeby zarodki się nie rozmroziły? Od mojego mrożenia minęły prawie 3 lata i zastanawiam się czy istnieje takie prawdopodobieństwo.

reklama
Hejo bombel, z tego co wiem czas mrożenia nie ma wpływu na rozmrażanie, tzn. nie ma znaczenia czy są zamrożone miesiąc czy 3 lata. I wydaje mi się, że zawsze się rozmrażają, jedynie mogą się dalej nie rozwijać, a mrożenie nie ma tutaj wielkiego znaczenia. Jednak ekspertem nie jestem, na pewno dziewczyny się lepiej znają.
Super, że masz córeczkę, takie wpisy dają nadzieję :tak:

wiec jestem po tescie jest kompletka klapa :(:((((((((((((((((((((:)no::-(jestem zalamana jak robilam test byla jedna gruba kreska teraz jak tam na niego patrze to sie ukazala taka bardzo jasniutenka druga czy to mozliwe???czy moze to moje omamy?

Ona jak jest kreska (nawet jaśniutka) to moim zdaniem jest nadzieja. Przecież HCG się z powietrza nie wzięło, a tes reaguje na obecność HCG.
A że trochę później niż napisali w instrukcji.... Trzymam kciuki. Kiedy robisz betę?

fuson
no wlasnie nie wiem czy wogole robic ???jestem zalamana taka mialam nadzieje a powiedz mi bete to mozna o kazdej poze zrobic>/
?

musze sie ogarnac bo narazie to nie dam rady nigdzie wyjsc jutro pojde na ta bete...........
a ktoras z was tak miala??
powiedzcie mi czy w 11 dniu od transferu moze byc taka druga jasniutenka kreska?
a tu mozna zdjecia wstawiac bo bym zrobila i wam pokazala
???????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Do góry