Cześć dziewczyny Ogarnęłam się już trochę po swoich przeżyciach. W piątek miałam wynik Ca125 i mam 10,14 U/ml więc nie wskazuję to na torbiel endometrialną tylko czynnościową. Przyczyna jej powstania może być z winy dr M, bo zalecił brac duphaston od 16 dc do 28 a owu miałam dopiero 21 dc, akurat byłam na usg przed scratchingiem, a dupka powinno się łykac po owu, owiłam że mam długie cykle ale jak zwykle zostałam potraktowana schematowo Druga przyczyna do której pewnie sie przychyli Dr M to reakcja mojego organizmu na Gonal F, ale jest to mało prawdopodobne żeby od 2 dc do 5 dc urosła torbiel 5 cm Strachu miałam co nie miara, płacz że czeka mnie laparo przy moim AMH i duże ryzyko utraty drugiego jajnika. A tak jestem w plecy ze scratchingiem 500 zł, plus leki 2200 i nie wiem czy sluszne było zaprzestanie stymulacji Dr M nie było a decyzje podjął inny lekarz, ale jak czytam nasze forum to dziewczyny kończą stymulację nawet z trobielami Chyba znowu mam pecha do lekarza. Ja nie wiem jak ja to robię, toertycznie chodze do lekarzy którzy ciesza się bardzo dobra opiną a mnie traktuję tak schematowo że wszytsko partolą No ile można. Dobrze że moja wiedza jest już dużow większa i nie pozwalam sobie oczu mydlić. Wkurza mnie też to że w gyn musialam prosić o badanie estradiolu przed pierwszym skanem, a to był 6 dc, po 5 zastrzykach gonalu F 225jm. progesertonie i Lh, nawet nie wspomnę, a jak ubłagałam o swoje to wyniki mialy być za 2 dni, o co kaman przeciez to jest tak wazna kontrola
No nic, zebrałam się w sobie i dalej walczę. Licze na to że torbiel sie szybko wchłonie, biorę luteine 2x2. Mam wizytę u 3 lekarzy. 11 czerwca mam kontroną u lekarza w sowjej miejscowosci, chcę sprawdzić co z torbielą i przygotowac się na kolejne wiyzty, 18 czerwca u dr H w Antrum a 21 czerwca wracam do dr M z Gyn. Zobaczymy co powiedza .
Zyczę Wam miłej niedzieli
No nic, zebrałam się w sobie i dalej walczę. Licze na to że torbiel sie szybko wchłonie, biorę luteine 2x2. Mam wizytę u 3 lekarzy. 11 czerwca mam kontroną u lekarza w sowjej miejscowosci, chcę sprawdzić co z torbielą i przygotowac się na kolejne wiyzty, 18 czerwca u dr H w Antrum a 21 czerwca wracam do dr M z Gyn. Zobaczymy co powiedza .
Zyczę Wam miłej niedzieli