reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

FUSON
ja bralam cilest _ antykoncepcyjne gonapeptyl i gonal 250 ale nie wiem czy to malo niby wszytskich pechet=rzykow mialam 13 ale 5 pobrano a 4 parwidlowe 1 zaplodniona:(

reklama
darii - gratuluję przyrostu, jest piękny :tak:

Gotadora - coś nas zaniedbujesz, ostatnie zdjęcia są z 6 maja :tak:

Fusun - przykro mi bardzo, myślałam, że do trzech razy sztuka w Twoim przypadku się sprawdzi :-(

Lawendowy -
ale Ty masz zdolności, piękna okładka :tak:

Ona232 ja mam amh 0.3 mi pobrano 8 oocytow,7 się zaplodnilo,2 mi podano 8A i 7B,a 4 nie przetrwaly do mrozenia. Więc czeka mnie wszystko od początku:( ja miałam puregon 250 i później menopur też chyba 250

Ona232 witaj :-) życzę Ci, aby ta jedna to była ta właśnie, która przyniesie Wam szczęście :tak: jestem na forum już jakiś czas i pamiętam,że były dziewczyny, które miały właśnie ten jeden jedyny :-) trzymam kciuki &&&&& moje amh było wyższe, bo 1.6, a naprodukowałam 19 pęcherzyków, z tego pobrano 17 i 15 się zapłodniło, ale po badaniach zostały nam 4 - dwa rosną u mnie w brzuszku, a dwa są na feriach zimowych

powiedzcie mi jakie macie wyniki AMH moje 0,8 jestem po transferze mialam pobrane 5 komorek i wydaje mi sie ze malo z tego 4 prawidlowe jedna sie zaplodnila prosze pomozcie nie wiem co o tym myslec:( moxze zle mnie wystymulowano???
czy moge liczyc na wasza opinie

Mysle, ze przy twoim amh moglabys miec ich wiecej. Zaplodniony tylko jeden co moze znaczyc ze reszta byla kiepskiej jakosci a to tez moze byc wina stymulacji. Moze ale nie musi... To raczej pytanie do lekarza/ embriologa ale mnie by twoj wynik niepokoil. A robilas moze inhibine b? Jakiej jakosci sa twoje komorki? W ktorej klinice sie leczysz? Jezeli macie problem z nasieniem to stad moze tylko jeden zaplodniony... Niestety nie znam twojej historii. Ja bym zadzwonila do laboratorium. Tak zrobilam przy moim pierwszym podejsciu i mi wytlumaczyli dlaczego bylo tak kiepsko i to poprawilismy przy 2 podejsciu...

Z ciężkim sercem, ale wypisuję się z kalendarza, mam nadzieję, że to tylko na jakąś chwilkę :-:)-:)-(

27 maja zula - podglądanie wielu pęcherzyków

29 maja Asia_77 - scratching....oby przyniósł efekt
Maj kari75 - owocna stymulacja
Maj Dagnes udane crio....
Czerwiec może joasia2906 - udane crio

05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
06 czerwca masia123 - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

milagors
w gamecie w łodzi nie wiem co o tym myslec:( a powiedzcie mi co robilyscie zeby sei utrzymaly zarodki mi niby powiedzieli ze mam normalnie zyc?? ale nie wiem jak to ma byc?? mialyscie jakies objawy zagniezdzenia sie babelkow??
prosze pomozcie nie wiem juz co mam myslec i robic jestem kompletnie zielona??
a wy gdzie mialyscie zabiegi???

FUSON
ja bralam cilest _ antykoncepcyjne gonapeptyl i gonal 250 ale nie wiem czy to malo niby wszytskich pechet=rzykow mialam 13 ale 5 pobrano a 4 parwidlowe 1 zaplodniona:(

niespecjalnie się znam na protokołach, ale widzę po lekach, że chyba miałaś długi? Ja miałam krótki w obu przypadkach, nie miałam wyciszania. Od początku tylko menopur. może w tym tkwi problem? A jak nasienie partnera jeżeli mogę spytać?

reklama
Do góry