Devin
Moderator
O matko, normalnie idź jutro, już Ci wyjdzie, po co się katowac jeszcze tydzieńdziś dopiero 6 planuje w 12 choć moja klinika preferuje po 14 dniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, normalnie idź jutro, już Ci wyjdzie, po co się katowac jeszcze tydzieńdziś dopiero 6 planuje w 12 choć moja klinika preferuje po 14 dniach
no to napewno jest dobrze a którego miałaś transfer ?Z jednej strony był jutro pojechała i zrobiła przyrost ale to też jest stresujące jak się czeka na ten wynik Wierzę , że maluch ma się dobrze jest nam niedobrze i czasem wymiotujemy
hahahah no kusi nie powiemO matko, normalnie idź jutro, już Ci wyjdzie, po co się katowac jeszcze tydzień
7.09 Blastka 5 AA wizytę mam 2.10 w klinice tyle czekania wiecznośćno to napewno jest dobrze a którego miałaś transfer ?
no ja taka blastkę właśnie zawiozłam do żłobka rano teraz mam 4.1.17.09 Blastka 5 AA wizytę mam 2.10 w klinice tyle czekania wieczność
Chyba nie. Mam z nią kontakt telefoniczny, pracuje w Matce Polce a tam chce rodzić.Rozumiem...
Myślisz nad zmianą lekarza?
orgalutran kosztuje coś około 100 zł normalnie a refundacja jest 50% więc za 6 op prawie 300zl wychodzi. Nie wiem skąd masz informacje że z programu MZ za darmo miało być. Leki są refundowane zgodnie z lista i część ma refundację na 50% część 30% część na ryczałt a jest też kilka które są odpłatne 100%. Na recepcie zawsze jest wpisany % lub R jako ryczałt.Dziewczyny,
Czy któraś z Was miała Puregon i Orgalutran?
Jak płaciłyście? Ja za 6 op orgalutranu i 3 op puregonu 600, zaplacilam ponad 300 zl...
A miało być z Ministerstwa z darmo...
poczekaj spokojnie (chociaż to łatwo się mówi) do końca hodowliNa chwilę obecną mamy 4 zarodki które się ładnie dzielą i 2 które spowolniły swój rozwój i są pod obserwacją, kurczę a tu dopiero 2 dzień hodowli