fajnie masz już patrzeć na to jak razem dorastają kochają się i tłukąA dobrze, dobrze, dziczą sobietwarda miłość między nimi
lato było super, pojeździliśmy, jesieni się lekko boimy
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie masz już patrzeć na to jak razem dorastają kochają się i tłukąA dobrze, dobrze, dziczą sobietwarda miłość między nimi
lato było super, pojeździliśmy, jesieni się lekko boimy
![]()
ale piękne przyrostyMój maluch ma się dobrzeCiekawe czy tam nie ma dwójki coraz bardziej mam taką myśl
5 dpt 23,150. 7 dpt 73,330. 9 dpt 200,950 zastanawiam się czy jeszcze robić Proszę o wpisanie wizyta 2.10 mam nadzieję ,że zobaczę już serduszko albo
serduszka
![]()
A jak pięknie nas zbiera naale piękne przyrosty![]()
no ja narazie nic nie mam w sensie objawów żadnych jajniki mnie kłują tylko strasznie ale to żaden znakA jak pięknie nas zbiera najuż nie raz były
odrazu wiedziałam ,że się udało z córką tak samo było
no i dodam że jeszcze na becie nie byłamA jak pięknie nas zbiera najuż nie raz były
odrazu wiedziałam ,że się udało z córką tak samo było
oby to był dobry znak, bardzo mocno trzymam kciukimam pierwsze info o zarodkach na dzień dzisiejszy mamy 7 prawidłowo zapłodnionych komórek z których dwie zaczęły sie już dzielić co oznacza ze 4 komórki sie nie zapłodniły, jutro będą dzwonić z kolejnymi informacjami.
ale dziwne bo pierwszy raz pani mi powiedziała ze jutro zadzwonią jeszcze tylko jutro i potem dopiero w sobotę czyli w dzień transferu, przy poprzednich hodowlach dzwonili codziennie do piątej doby
przykro mi, ale nie odpuszczajU mnie się udał lipcowy transfer ale w 8tyg poronienie- nie było serduszka
w sobotę powinnam dostać miesiączkę i lecę na naturalnym![]()
Nic bo wszystko wyszło okej.przykro mi, ale nie odpuszczaj
A co Ci zmienili w całej procedurze po tym badaniach immunologicznych?